reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Magi 78 ja to nawet nie wiem o której on się zaczyna?!?Przyjedzie mój M to ci napiszę jak on to planuje logistycznie zorganizować, pewnie trochę wcześniej co by "klimatu" załapać:-D
A do Wrocławia jedziemy już jutro raniutko, bo z Wawki to też trochę kilosków, poza tym dr kazał mi robić w trasie co 2h przerwy, żeby połazić, wyprostować kości itp. Cieszę się gdyż we Wrocku byłam już dawno temu, a to takie ładne miasto i Panoramę Racławicką luknę po raz enty i tak sobie połażę po starówce.

reklama
Witajcie drogie mamusie:)
Co tam ciekawego?? ja właśnie po serialu ,,Majka" heh:);P
ide do sklepu po lody bo pani _koRba_ zrobiła mi smaka mmmm palce lizać:*)

Ja się trochę zdenerwowałam bo Małż wrócił z pracy dwie godziny później i nie dał mi znać... Ale Mały chyba chce mnie rozweselić bo robi fikołki i od razu chce mi się śmiać. A Małż na przeprosiny przywiózł mi McFlurry z McDonalda. Bejbik się ucieszy :-D

Witam slonecznie :) Ja po spacerku i nawet po sklepach troche z moim pochodzilismy :) Ale tylko sie naogladalismy i poszlismy na lody hehe :) A ja mam pytanie chyba agamati1 pisala o tym nowym tanim sklepie w swarzedzu?! (tyle stron czytalam ze juz sie pogubilam ,kto co pisal) Gdzie on jest dokladnie ?! Bo moze tez bym zrobila odwiedziny i przy okazji do ETC pojechala :) Ja ide sobie poleniuchowac troszke na powietrzu poki jest cieplo :) do uslyszenia pozniej :)

Wklejam mapkę dojazdu :)
977176450_3

Duży wybór spodni,bluzek. Kupiłam spodnie - za 55 zł.

witajcie ;)

jesu,ale wy szybko zapelniacie strony
dobrnęłam do 804 i niewiele pamiętam:(
karolinkare...dobrze ze jestes,tęskniłyśmy:)

gratuluje Mamsiom udanych wizyt

u mnie w temacie przedszkola to Marcelek od 1 września zaczyna
mam nadzieję że zaadoptuje sie tak bezproblemowo jak jego starszy brat:)

jeżeli o ciuszki dla maluszka chodzi to ja narazie czekam
bo jak córcia będzie to wtedy na shoping lece i sprzedaje na allegro ciuszki po Marcelku
w przeciwnym razie dokupię tylko kilka noworodkowych bo reszta garderoby dla chłopca ma się dobrze:)

ja czuję sie już ok
w końcu wróciła energia;-)
dzidzia wieczorami przypomina że mieszka w brzuszku
co cieszy mnie przeogromnie:-) ;-) :-)

całuski Mamuski

Ja tam jutro jade bo Mężuś sie dziś źle czuje. Wreszcie nakupuje sobie bluzeczek. :-)
Ale mnie dzisiaj ciągnie na zalewe octową po ogórach teściowej:szok: i na jogurt z vegetą. Eh te ciążowe zachcianki.
Ide coś zdrowego zjeść a potem Housa na dwójce pooglądam.

agamati1 dziekuje bardzo za mapke :) jutro po uczelni wyciagne tam mojego i do ETC skoczymy bo tam ponoc duzo dzieciecych sklepow jest :) Aaaa powiedzcie mi kiedys ktoras wkleila zdjecie takiego sorbetu truskawkowego (nie wiem czy pamietacie ) i mam pytanie gdzie moge dostac taki badz podobny bo nie moge nigdzie znalezc takiej przyjemnosci a truskawy poki co sa wielkie i sztuczne no i drogie:)
Ja wlasnie zrobilam salatke owocowa , bo tak to owocow moj nie je a jak zrobie salatke to raz dwa ich nie ma :) A na kolacyjke hot-dogi sobie wymyslil wiec gotuje parowki :D pozniej tez uciekam na TV i przed snem do was zawitam :)

reklama
oj sałatka owocowa... Mniam, też bym zjadła. Chociaż najbardziej to bym wypiła soczek ze świeżych pomarańczy i jabłuszek, tylko owoców teraz mi brak, żeby zrobic...
Ostatnio przez pracę nawet nie mam kiedy tu zajrzec, już bym chciała trochę wolnego...

Do góry