reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Magi 78 ja to nawet nie wiem o której on się zaczyna?!?Przyjedzie mój M to ci napiszę jak on to planuje logistycznie zorganizować, pewnie trochę wcześniej co by "klimatu" załapać:-D
A do Wrocławia jedziemy już jutro raniutko, bo z Wawki to też trochę kilosków, poza tym dr kazał mi robić w trasie co 2h przerwy, żeby połazić, wyprostować kości itp. Cieszę się gdyż we Wrocku byłam już dawno temu, a to takie ładne miasto i Panoramę Racławicką luknę po raz enty i tak sobie połażę po starówce.

reklama
Witajcie drogie mamusie:)
Co tam ciekawego?? ja właśnie po serialu ,,Majka" heh:);P
ide do sklepu po lody bo pani _koRba_ zrobiła mi smaka mmmm palce lizać:*)

Ja się trochę zdenerwowałam bo Małż wrócił z pracy dwie godziny później i nie dał mi znać... Ale Mały chyba chce mnie rozweselić bo robi fikołki i od razu chce mi się śmiać. A Małż na przeprosiny przywiózł mi McFlurry z McDonalda. Bejbik się ucieszy :-D

Witam slonecznie :) Ja po spacerku i nawet po sklepach troche z moim pochodzilismy :) Ale tylko sie naogladalismy i poszlismy na lody hehe :) A ja mam pytanie chyba agamati1 pisala o tym nowym tanim sklepie w swarzedzu?! (tyle stron czytalam ze juz sie pogubilam ,kto co pisal) Gdzie on jest dokladnie ?! Bo moze tez bym zrobila odwiedziny i przy okazji do ETC pojechala :) Ja ide sobie poleniuchowac troszke na powietrzu poki jest cieplo :) do uslyszenia pozniej :)

Wklejam mapkę dojazdu :)
977176450_3

Duży wybór spodni,bluzek. Kupiłam spodnie - za 55 zł.

witajcie ;)

jesu,ale wy szybko zapelniacie strony
dobrnęłam do 804 i niewiele pamiętam:(
karolinkare...dobrze ze jestes,tęskniłyśmy:)

gratuluje Mamsiom udanych wizyt

u mnie w temacie przedszkola to Marcelek od 1 września zaczyna
mam nadzieję że zaadoptuje sie tak bezproblemowo jak jego starszy brat:)

jeżeli o ciuszki dla maluszka chodzi to ja narazie czekam
bo jak córcia będzie to wtedy na shoping lece i sprzedaje na allegro ciuszki po Marcelku
w przeciwnym razie dokupię tylko kilka noworodkowych bo reszta garderoby dla chłopca ma się dobrze:)

ja czuję sie już ok
w końcu wróciła energia;-)
dzidzia wieczorami przypomina że mieszka w brzuszku
co cieszy mnie przeogromnie:-) ;-) :-)

całuski Mamuski

Ja tam jutro jade bo Mężuś sie dziś źle czuje. Wreszcie nakupuje sobie bluzeczek. :-)
Ale mnie dzisiaj ciągnie na zalewe octową po ogórach teściowej:szok: i na jogurt z vegetą. Eh te ciążowe zachcianki.
Ide coś zdrowego zjeść a potem Housa na dwójce pooglądam.

agamati1 dziekuje bardzo za mapke :) jutro po uczelni wyciagne tam mojego i do ETC skoczymy bo tam ponoc duzo dzieciecych sklepow jest :) Aaaa powiedzcie mi kiedys ktoras wkleila zdjecie takiego sorbetu truskawkowego (nie wiem czy pamietacie ) i mam pytanie gdzie moge dostac taki badz podobny bo nie moge nigdzie znalezc takiej przyjemnosci a truskawy poki co sa wielkie i sztuczne no i drogie:)
Ja wlasnie zrobilam salatke owocowa , bo tak to owocow moj nie je a jak zrobie salatke to raz dwa ich nie ma :) A na kolacyjke hot-dogi sobie wymyslil wiec gotuje parowki :D pozniej tez uciekam na TV i przed snem do was zawitam :)

reklama
oj sałatka owocowa... Mniam, też bym zjadła. Chociaż najbardziej to bym wypiła soczek ze świeżych pomarańczy i jabłuszek, tylko owoców teraz mi brak, żeby zrobic...
Ostatnio przez pracę nawet nie mam kiedy tu zajrzec, już bym chciała trochę wolnego...

Do góry