reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Uciekam bo jestem dziś padnięta, jak nigdy :)
A jutro muszę wstać, jak zwykle o 5.30, aby wyszykować syna do przedszkola i dojechać na czas do pracy ;)
Tak więc do jutra :)
Kolorowych snów:)))

WITAM KOCHANIUTKIE JA JUŻ PO WIZYCIE I PO USG:tak: MOJA KRUSZYNKA MA SIĘ DOBRZE, OD PUPKI DO CZUBKA GŁOWY MIERZY 10CM:szok: WAŻY 160g ,SERDUSZKO PRACUJE DOBRZE ANATOMIA PRAWIDŁOWA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MJE DROGIE JEST TO CÓRECZKA:-D:-D:-D JESTEM BARDZO SZCZESLIWA A MOJĄ MALUSIĄ JULKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE:) LEKARKA MÓWIŁA MI JESZCZE ZE CIAŻA JEST NISKA I JULCIA JEST NISKO OSADZONA I DLATEGO MAM SIĘ OSZCZEDZAĆ I DUŻO LEŻEĆ:tak:SPACERKI WSKAZANE ALE ZEBY SIE NIE PRZEFORSOWAC:tak:

witam kochaniutkie ja już po wizycie i po usg:tak: Moja kruszynka ma się dobrze, od pupki do czubka głowy mierzy 10cm:szok: Waży 160g ,serduszko pracuje dobrze anatomia prawidłowa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mje drogie jest to córeczka:-d:-d:-d jestem bardzo szczesliwa a moją malusią julkę kocham nad życie:) lekarka mówiła mi jeszcze ze ciaża jest niska i julcia jest nisko osadzona i dlatego mam się oszczedzać i dużo leżeć:tak:spacerki wskazane ale zeby sie nie przeforsowac:tak:

gratuluję!!!!!!!

WITAM KOCHANIUTKIE JA JUŻ PO WIZYCIE I PO USG:tak: MOJA KRUSZYNKA MA SIĘ DOBRZE, OD PUPKI DO CZUBKA GŁOWY MIERZY 10CM:szok: WAŻY 160g ,SERDUSZKO PRACUJE DOBRZE ANATOMIA PRAWIDŁOWA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MJE DROGIE JEST TO CÓRECZKA:-D:-D:-D JESTEM BARDZO SZCZESLIWA A MOJĄ MALUSIĄ JULKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE:) LEKARKA MÓWIŁA MI JESZCZE ZE CIAŻA JEST NISKA I JULCIA JEST NISKO OSADZONA I DLATEGO MAM SIĘ OSZCZEDZAĆ I DUŻO LEŻEĆ:tak:SPACERKI WSKAZANE ALE ZEBY SIE NIE PRZEFORSOWAC:tak:

Gratuluje :))) :-):tak:Mała dziewczynka:) ciesze się razem z Tobą że wszyztko ok:)i maleństwo jest zdrowe:)

Karolina gratuluje córci!!! Ja mam wizyte w poniedziałek po południu, dam znac wieczorkiem.

Korba, ja wlasnie takie chcialam bo są pod brzuszek, fajny krój i kolor. Zobaczymy jak dojda, czy warto było ;) A czy nie spadaja z dupci przy schylaniu sie?

reklama
Do góry