reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja tez juz wpadlam w lekki szal kupowania dzieciecych ciuszkow :) jak do tej pory albo na bazarkach albo na ebayu, oczywiscie wszystko za rozsadna cene :) Skrzacie dzisiaj zrobilam cukinie wg Twego przepisu - BOSKA !!!! Coraz czesciej pobolewa mnie kosc ogonowa,ale to chyba tak powinno byc :)

reklama
Ja sie właśnie naćwiczyłam. Teraz czekam na ziemniaczki i wciągne sobie z mizerią.
Co do przedszkoli to ja sie napatrzyłam na opieke nad dzieciakami. Przykład : Mój odbierał Hele jak mi sie noga złamała i dopiero po 4 dniach sie połapali że ktoś obcy bierze dziecko, a potem przejeła ją moja przyjaciółka i było jeszcze gorzej bo dopiero po 2 tyg załapali i dzwonili do p. Patrycji że ktoś dziecko bierze i kto to jest.

No proszę, jak to różnie bywa, u nas odwrotnie. czasami tatusiowie się obrażają, że ich legitymujemy, bo jak kogoś nie znamy to musi być wpisany przez rodziców do pozwoleń na odbiór wraz z numerem dowodu. I tak, jeśli tata nigdy nie przyprowadził dziecka, nie było go na zebraniach organziacyjnych to trudno, musi pokazać dowód...wielu się buntowalo. babcie to samo, nianie etc.- nie ma zmiłuj, to za duża odpowiedzialność...

Czesc Dziewczyny :-) Pogoda piekna wlasnie ide z synkiem na plac zabaw nie ma co w domu siedziec

gratuluje wszystkim udanych wizyt !!!

kurcze wyczekuje ruchow mojego malenstwa i jakos nic :crazy:

milego dzionka pozdrawiam i do uslyszenia:tak:

No Monia, ja bym tez pojechała ale sie boje tego tłumu, ale za to Mój bedzie(Armin to jego idol) p.s.chyba dobrze czaje ze to o to chodzi?

OJ to gadali by się nasi mężczyźni...ja średnio jestem fanką tego rodzaju muzyki, ale nie chcę robić przykrości mojemu M , bo bilety kupione były ze trzy miechy temu. Planuję posiedzieć godzinkę, wypić soczek i wrócić taxówką do hotelu a M niech się bawi do białęgo rana, lekarz powiedział,że jak się źle poczuję żebym wyszła, bo dzidzia już coś tam słyszy i może jej się muza nie spodobać:-)

Oj mój to by se pogadał, bo mało w mojej miejscowosci fanów tego wykonawcy...Bilety tez kupione bardzo dawno ;) Ja sie troche bede martwiła o niego siedzac w domu, ale on tak bardzo chciał jechać...tym bardziej ze przymierzał sie juz nie jeden raz by pojechac .

Oj mój to by se pogadał, bo mało w mojej miejscowosci fanów tego wykonawcy...Bilety tez kupione bardzo dawno ;) Ja sie troche bede martwiła o niego siedzac w domu, ale on tak bardzo chciał jechać...tym bardziej ze przymierzał sie juz nie jeden raz by pojechac .
No mój M jeździ za Arminem po całej Europie, w wakacje był w Poznaniu, a ja wiernie mu towarzyszę, ale to już chyba ostatni wypad i potem dłuuuuuuuuuuga przerwa, no a potem z córą będzie śmigał, a daleko od was do Wrocka?

Trixi ciesze sie że cukinia smakuje.
Ja sie właśnie objadłam i Mój przyjechał to może sobie pojedziemy gdzieś. Ale najpierw musi mnie przestać boleć macica bo dzisiaj daje znowu czadu.

reklama
Witam slonecznie :) Ja po spacerku i nawet po sklepach troche z moim pochodzilismy :) Ale tylko sie naogladalismy i poszlismy na lody hehe :) A ja mam pytanie chyba agamati1 pisala o tym nowym tanim sklepie w swarzedzu?! (tyle stron czytalam ze juz sie pogubilam ,kto co pisal) Gdzie on jest dokladnie ?! Bo moze tez bym zrobila odwiedziny i przy okazji do ETC pojechala :) Ja ide sobie poleniuchowac troszke na powietrzu poki jest cieplo :) do uslyszenia pozniej :)

Do góry