reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja tez juz wpadlam w lekki szal kupowania dzieciecych ciuszkow :) jak do tej pory albo na bazarkach albo na ebayu, oczywiscie wszystko za rozsadna cene :) Skrzacie dzisiaj zrobilam cukinie wg Twego przepisu - BOSKA !!!! Coraz czesciej pobolewa mnie kosc ogonowa,ale to chyba tak powinno byc :)

reklama
Ja sie właśnie naćwiczyłam. Teraz czekam na ziemniaczki i wciągne sobie z mizerią.
Co do przedszkoli to ja sie napatrzyłam na opieke nad dzieciakami. Przykład : Mój odbierał Hele jak mi sie noga złamała i dopiero po 4 dniach sie połapali że ktoś obcy bierze dziecko, a potem przejeła ją moja przyjaciółka i było jeszcze gorzej bo dopiero po 2 tyg załapali i dzwonili do p. Patrycji że ktoś dziecko bierze i kto to jest.

No proszę, jak to różnie bywa, u nas odwrotnie. czasami tatusiowie się obrażają, że ich legitymujemy, bo jak kogoś nie znamy to musi być wpisany przez rodziców do pozwoleń na odbiór wraz z numerem dowodu. I tak, jeśli tata nigdy nie przyprowadził dziecka, nie było go na zebraniach organziacyjnych to trudno, musi pokazać dowód...wielu się buntowalo. babcie to samo, nianie etc.- nie ma zmiłuj, to za duża odpowiedzialność...

Czesc Dziewczyny :-) Pogoda piekna wlasnie ide z synkiem na plac zabaw nie ma co w domu siedziec

gratuluje wszystkim udanych wizyt !!!

kurcze wyczekuje ruchow mojego malenstwa i jakos nic :crazy:

milego dzionka pozdrawiam i do uslyszenia:tak:

No Monia, ja bym tez pojechała ale sie boje tego tłumu, ale za to Mój bedzie(Armin to jego idol) p.s.chyba dobrze czaje ze to o to chodzi?

OJ to gadali by się nasi mężczyźni...ja średnio jestem fanką tego rodzaju muzyki, ale nie chcę robić przykrości mojemu M , bo bilety kupione były ze trzy miechy temu. Planuję posiedzieć godzinkę, wypić soczek i wrócić taxówką do hotelu a M niech się bawi do białęgo rana, lekarz powiedział,że jak się źle poczuję żebym wyszła, bo dzidzia już coś tam słyszy i może jej się muza nie spodobać:-)

Oj mój to by se pogadał, bo mało w mojej miejscowosci fanów tego wykonawcy...Bilety tez kupione bardzo dawno ;) Ja sie troche bede martwiła o niego siedzac w domu, ale on tak bardzo chciał jechać...tym bardziej ze przymierzał sie juz nie jeden raz by pojechac .

Oj mój to by se pogadał, bo mało w mojej miejscowosci fanów tego wykonawcy...Bilety tez kupione bardzo dawno ;) Ja sie troche bede martwiła o niego siedzac w domu, ale on tak bardzo chciał jechać...tym bardziej ze przymierzał sie juz nie jeden raz by pojechac .
No mój M jeździ za Arminem po całej Europie, w wakacje był w Poznaniu, a ja wiernie mu towarzyszę, ale to już chyba ostatni wypad i potem dłuuuuuuuuuuga przerwa, no a potem z córą będzie śmigał, a daleko od was do Wrocka?

Trixi ciesze sie że cukinia smakuje.
Ja sie właśnie objadłam i Mój przyjechał to może sobie pojedziemy gdzieś. Ale najpierw musi mnie przestać boleć macica bo dzisiaj daje znowu czadu.

reklama
Witam slonecznie :) Ja po spacerku i nawet po sklepach troche z moim pochodzilismy :) Ale tylko sie naogladalismy i poszlismy na lody hehe :) A ja mam pytanie chyba agamati1 pisala o tym nowym tanim sklepie w swarzedzu?! (tyle stron czytalam ze juz sie pogubilam ,kto co pisal) Gdzie on jest dokladnie ?! Bo moze tez bym zrobila odwiedziny i przy okazji do ETC pojechala :) Ja ide sobie poleniuchowac troszke na powietrzu poki jest cieplo :) do uslyszenia pozniej :)

Do góry