reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

magi78ja mam na sznureczku je sciagniete i mi z dupki nie spadaja chodciaz na poczatku jak je wzielam byly fajnie dopasowane w nogach a teraz schudlam i w pasie fajnie leza w dupce tez a w nogach troche luzu :) ,ale ja jestem z nich zadowolona :)
karolina84 gratuluje :) Poki co to chyba dominuja dziewczynki :)

reklama
magi78ja mam na sznureczku je sciagniete i mi z dupki nie spadaja chodciaz na poczatku jak je wzielam byly fajnie dopasowane w nogach a teraz schudlam i w pasie fajnie leza w dupce tez a w nogach troche luzu :) ,ale ja jestem z nich zadowolona :)
karolina84 gratuluje :) Poki co to chyba dominuja dziewczynki :)

No to jestem spokojniejsza. Ja tez mam nózki chudzienkie i pewnie to samo bedzie-luz w nogach.

Ale sie objadlam nalesnikow z pieczarkami i sosem czosnkowym, az sie ruszac nie moge, dla chetnych wrzucilam przepis na kulinarny.
Wczoraj kupilam sobie kawe bezkofeinowa i teraz bede pila dwie kawki dziennie , jedna normala a druga bezkofeinowa, strasznie mi brakowalo drugiej kawusi.

karolina84 gratuluje zdrowej córeczki!
Ja sie powoli zbieram spać bo już mnie zaczyna łóżeczko przyciągać. Jeszcze tylko ten paskudny zastrzyk w brzuch i pod kołderke.
Dobranoc i spokojnej nocki!

karolina84 gratulacje, fajnie, że juz znasz płeć. (ja tez już chcę...........) czy to trzecie dziewczę twoje?

tak aga26ka to moję trzecie dziewczę:) ach same baby w domu a małżonek juz sie boi i stwierdził dzisiaj ze musi sobie kupic kolejnego kocura ponieważ za mało płci meskiej jest w domu w stosunku do kobiet

Hej ,tez spodziewam sie dzidusia we wrzesniu dokladnie czwartego, ale tak samo mysle ze skonczy sie sierpniem albo i wczesniej pierwszego synka urodzilam miesiac wczesniej,ale trzymajmy kciuki ze skonczy sie terminowo

witam :)

Ja się trochę zdenerwowałam bo Małż wrócił z pracy dwie godziny później i nie dał mi znać... Ale Mały chyba chce mnie rozweselić bo robi fikołki i od razu chce mi się śmiać. A Małż na przeprosiny przywiózł mi McFlurry z McDonalda. Bejbik się ucieszy :-D

ja te,z miałam dziś stracha mój nie odbierał tel a ja juz czarne mysli no ale nie miał przy sobie bo ma brudna robotę hehe więc zostawił w aucie a ja prawie ze strachu sie obkupkałam ehhe ...

WITAM KOCHANIUTKIE JA JUŻ PO WIZYCIE I PO USG:tak: MOJA KRUSZYNKA MA SIĘ DOBRZE, OD PUPKI DO CZUBKA GŁOWY MIERZY 10CM:szok: WAŻY 160g ,SERDUSZKO PRACUJE DOBRZE ANATOMIA PRAWIDŁOWA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MJE DROGIE JEST TO CÓRECZKA:-D:-D:-D JESTEM BARDZO SZCZESLIWA A MOJĄ MALUSIĄ JULKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE:) LEKARKA MÓWIŁA MI JESZCZE ZE CIAŻA JEST NISKA I JULCIA JEST NISKO OSADZONA I DLATEGO MAM SIĘ OSZCZEDZAĆ I DUŻO LEŻEĆ:tak:SPACERKI WSKAZANE ALE ZEBY SIE NIE PRZEFORSOWAC:tak:

kochana wielkie gratki :) ciesze sie z toba ze zdrowej 3 dziureczki eheheh :) sam babiniec w domku heh....

a ja właśnie umyta leże i moment prawdy oglądam...byłam dziś 4 godz u koleżanki i zajmowałam się jej 2 mies córeczką jaka słodka ... nawet przypomniałam se po 7 latach jak się karmi małe dziecię heh bo mała nie je z cyca więc miałam okazję :)
no i tak zleciał dzień :) a jutro o 6 pobudka bo raniutko muszę przed pracą mojego mena skoczyć z nim na krew bo w sobotę wizytka i muszę być z wynikami :)

reklama
dobrze ,ze powiedzialas o momencie prawdy bo znow bym przegapila hehe ,a wiecie ze gdzies tam w amerykanskiej wersji babka miala pytanie " czy wynajelas platnego morderce do zabicia wlasnego meza" i bylo to pytanie o najwyzsza stawke i babka powiedziala ,ze tak. No i wygrala pieniadze ,a pozniej ja zamkneli na dozywocie bodajze :) Wiec niekoniecznie dobrze jest mowic prawde hehe

Do góry