reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

mycha1 msdracula gratulacje wielkie ze juz znacie płec. Cudownie!
U nas fajny dzionek dzis i duzo na spacerku i placu zabaw z hulajnogą u nogi... wieczorem zaplanowałam częśc zakupów świątecznych, ale wymiekłam i wrocilismy do domciu z kilkoma rzeczami, ktore moze sie na swieta przydadza... to znaczy promocyjna paka tabletek do zmywarki, 10 bułek i nutella i mleko, hahahaah niezle co? a wszystko przeze mnie bo juz wymiekłam po tym lataniu za Małą po placu i pilnowaniem hulajnogi. Musze zwolnic tempo.

reklama
Jestem, wreszcie odzyskałam internet..
Dzisiaj miałam wizytę, mialo nie być usg ale widząc moją proszącą minę i wiedząc że mąż czeka za drzwiami tylko na znak żeby zobaczyć dzidzie na monitorze, zrobiła mi tak na szybko :-) z dzidzią wszystko w porządku i będzie...dziewczynka :-D

przeogromne gratulacje
O matko ależ naskorbałyście, czytam i czytam i już się pogubiłam komu i co miałam napisać. :szok::tak::-) Mam od samego rana gości i wyjadą dopiero w poniedziałek, także niemam za bardzo czasu na bb, ale jak tylko wyjadą mam nadzieję że nadrobię zaległości.
Czy za mnie trzymał też ktoś kciuki??;-)
Byłam dzisiaj na wizycie, miałam długie i bardzo przyjemne USG, wreszcie na brzuszku :tak::-) noi noi będzie chyba Oskarek ;-):-)
Powiedział mi że jeszcze to może się zmienić ale na 90% stawia na chłopca

gratulacje przeogromne rowniez

Korba nie widzialam zeby ktoras pisala,a jesli pisala to odpowiem tak
szkodliwa na dluzszą mete w ciazy jest praca stylistki paznokci(tak ladnie brzmi),mam kolezanke ktora robi i ma strasznie os tych srodkow zaniecziszczone lozysko,ale ona pracuje od 10 do 18 codziennie,
a co do chodzenia na paznokcie to ja bynajmniej nie slyszalam zeby bylo szkodliwe,ja zalozylam przed slubem,zaszlam w ciaze,cala tamta ciąze chodzilam i zdejlam na miesiac przed porodem bo tak mi zalecil gin,ale mam kolezanki ktore wcale nie zdejmowaly do porodu i tez dobrze bylo(co do porodu to wrazie cesarki chodzi o sinienie plytki),potem miesiac po porodzie zalozylam i chodzilam przez dwa lata
teraz na troche zdjelam zeby plytka mi odpoczela,wiec nie chodze,ale tak mysle ze niedlugo znowu sie skusze
to moje zdanie

dzien dobry​

Msdracula, Mycha 1 - GRATULACJE ,no to macie prezent ba swieta , fajnie, ze juz znacie plec teraz, rozowe i niebieskie ciuszki w natarciu,
Musze sie zabrac za robote ale wcale mi sie niechce, poprosze o kopniaczka. A najgorsze jest to , ze jutro przyjezdzaja goscie z Polski a ja jeszcze nic nie przygotowalam.
A wiecie , ze ja nikomu nie powiedzilam o ciazy , a tu juz niedlugo bedzie widac haha.

ja zadgladac jeszcze będę ,ale tak bym chciala Wam przekazac

Kiedy Wielka Noc nastanie
życze Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
które zawsze niechaj gości
w dobrym sercu,jasnej duszy
i niechaj wszystkie żale zagłuszy

Spokojnych i pogodnych
ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
pełnych miłości
i rodzinnego ciepła
życzą
dorotka z rodzinką
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) Ale macie fajowy prezent na zajączka :p

Ja dzis idę na wizytę ale czy USG mi zrobi to nie wiem... zobaczymy - chciałabym sprawdzic choc tylko na chwilkę czy wszystko jest oki :) Moze uda mi sie poprosić gine :)

Ide sie szykować bo za ok godzinke musze wyjsc... Trzymajcie kciuki :) do zobaczyska

Msdracula, Mycha 1 super , że poznałyście płeć swoich maluszków!!!:tak::-):-):-) Ja juz nie moge się doczekać a usg mam dopiero pod koniec miesiąca najwcześniej jak nie na początku maja:-(Poszłabym prywatnie na 3d ale z kasą krucho!:dry:

Jestem, wreszcie odzyskałam internet..
Dzisiaj miałam wizytę, mialo nie być usg ale widząc moją proszącą minę i wiedząc że mąż czeka za drzwiami tylko na znak żeby zobaczyć dzidzie na monitorze, zrobiła mi tak na szybko :-) z dzidzią wszystko w porządku i będzie...dziewczynka :-D
gratuluje bardzo bardzo;-)

Byłam dzisiaj na wizycie, miałam długie i bardzo przyjemne USG, wreszcie na brzuszku :tak::-) noi noi będzie chyba Oskarek ;-):-)
Powiedział mi że jeszcze to może się zmienić ale na 90% stawia na chłopca
Tatuś zadowolony że będzie kolejny mężczyzna w domu, ja chcialam córcię chyba jak każda kobieta, prędzej czy pózniej marzy o dziewczynce.
Najważniejsze jest oczywiście to, że jest zdrowy i wszystko jest o.k - młody mierzy 12 cm.
Zrobił mi też 3D - fajnie już widać - jest taki duży i śliczniutki. :-)
Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa, następna wizyta pod koniec miesiąca:tak:
Fajnie już widzieć, można się nastawić na konkretne zakupy, dosyć ma już uniwersalnych kolorków ;-)

serdecznie gratuluję :-)

tosia...dobre wieści,cieszę się razem z Tobą:-)

karolinkare...odezwij się kochana!!!

dorotka..dzięki piękne za świąteczne życzonka:)

u mnie dzisiaj szaro za oknem
przydałoby się słońce bo pranie właśnie zrobiłam:)
zaraz po zakupki lecę
dzieci sprzedane-także luz klaritas mogę się poszwędać po sklepach trochę:)

Moje Kochane Wrześnióweczki :)
Zdrowych,Spokojnych Świąt Wilkiej Nocy-
smacznego jajeczka,bogatego zajączka i mokrego dyngusa
życzy Pati z Familją :-)

68l.gif

Troszeczkę świątecznie się już zrobiło :-) to i ja życzę Wszystkim Wesołych, Smacznych i Szczęśliwych Świąt i zero zmartwień na najbliższe miesiące :-) dzisiaj wyjeżdzam po pracy do teściów i nie wiem jak to będzie z moim zaglądaniem tutaj... Swoją drogą jak pomyślę że następne święta będzie z nami spędzał nasz mały szkrab to aż miło mi się robi :-)

Miłego dzionka

reklama
Witam weekendowo i świątecznie. Mnie dzisiaj wyjątkowo długo się pospało i bardzo dobrze, w końcu odespałam wczesne wstawanie. Dzisiaj chyba zapowiada się leniuchowanie, więc bardzo mnie to cieszy.
Cieszę się z waszych udanych wizyt.

WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, SMACZNEGO DYNGUSA I MOKREGO JAJKA DLA WAS I WASZYCH RODZIN. OBY W TE ŚWIĘTA W WASZYCH DOMACH ZAGOŚCIŁO DUŻO RADOŚCI I ZERO SMUTKÓW.

Do góry