beti14011984
Fanka BB :)
Msdracula, Mycha 1 - GRATULACJE ,no to macie prezent ba swieta , fajnie, ze juz znacie plec teraz, rozowe i niebieskie ciuszki w natarciu,
Musze sie zabrac za robote ale wcale mi sie niechce, poprosze o kopniaczka. A najgorsze jest to , ze jutro przyjezdzaja goscie z Polski a ja jeszcze nic nie przygotowalam.
A wiecie , ze ja nikomu nie powiedzilam o ciazy , a tu juz niedlugo bedzie widac haha.
niestety odemnie dziś kopniaczka do roboty nie dostaniesz heheh bo mam lenia wczoraj to tak
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt Ale macie fajowy prezent na zajączka
Ja dzis idę na wizytę ale czy USG mi zrobi to nie wiem... zobaczymy - chciałabym sprawdzic choc tylko na chwilkę czy wszystko jest oki Moze uda mi sie poprosić gine
Ide sie szykować bo za ok godzinke musze wyjsc... Trzymajcie kciuki do zobaczyska
kciuki zaciśnięte powodzonka
Witam
Ja wczoraj nieodzywalam sie , bo stresowałam sie wizyta, ale przebiegla dobrze
Dzidzia jest zdrowa wszystko dobrze, ma 14,5 cm od głowki do pupy:-) A ja przytyłam prawie 2kg, oj az sie boje co to bedzie poźniej Płci nie podał mi, bo jeszcze za wcześnie, może dopiero przy następnej wizycie. Troche zawiedziona byłam, bo myślałam, że już coś będe wiedzieć. Uspokoił mnie także co do ruchów i powiedział,że niebawem je poczuje, bo maleństwo strasznie ruchliwe jest Co do wyników badań to mam pić barszcz na zakwasie, podobno ma mi pomóc Z dzidzia wszystko dobrze pomierzyl kosc udowa i główke,zobaczył serduszko i powiedzial ze wszystko w normie. Usg jak da mnie troche za krotko bylo, ale D. jest ucieszony, bo mu dzidzia pomachała rączką
My dzisiaj popołudniu jedziemy do Daniela rodziców także odezwe sie dopiero za tydzień, bo wracam w środe wieczorem
Wiec składam Wam życzenia:
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
no super...same dobre wieści
a ja witam sie z rana nawet nie wiem jak pogoda bo jeszzce w łóżeczku leżakuję...dziś mam totalnego lenia...muszę tylko zdjąć pranie z suszarki i odkurzyć bo nie wiem skąd go tyle jak wczoraj miałam generalne sprzatanie na obiad nie mam koncepcji wię będzie pizza ...albo kanapki heheh a wieczorkiem jedziemy do mjej mamy po tobół jedzenia więc nie będę się martwić ....
miłego dnia dziewuszki....mnie ostattnio jakoś mdli