reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Msdracula, Mycha 1 - GRATULACJE ,no to macie prezent ba swieta , fajnie, ze juz znacie plec teraz, rozowe i niebieskie ciuszki w natarciu,
Musze sie zabrac za robote ale wcale mi sie niechce, poprosze o kopniaczka. A najgorsze jest to , ze jutro przyjezdzaja goscie z Polski a ja jeszcze nic nie przygotowalam.
A wiecie , ze ja nikomu nie powiedzilam o ciazy , a tu juz niedlugo bedzie widac haha.

niestety odemnie dziś kopniaczka do roboty nie dostaniesz heheh bo mam lenia :) wczoraj to tak :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) Ale macie fajowy prezent na zajączka :p

Ja dzis idę na wizytę ale czy USG mi zrobi to nie wiem... zobaczymy - chciałabym sprawdzic choc tylko na chwilkę czy wszystko jest oki :) Moze uda mi sie poprosić gine :)

Ide sie szykować bo za ok godzinke musze wyjsc... Trzymajcie kciuki :) do zobaczyska

kciuki zaciśnięte :) powodzonka :)

Witam:)
Ja wczoraj nieodzywalam sie , bo stresowałam sie wizyta, ale przebiegla dobrze:)
Dzidzia jest zdrowa wszystko dobrze, ma 14,5 cm od głowki do pupy:-) A ja przytyłam prawie 2kg, oj az sie boje co to bedzie poźniej:) Płci nie podał mi, bo jeszcze za wcześnie, może dopiero przy następnej wizycie. Troche zawiedziona byłam, bo myślałam, że już coś będe wiedzieć. Uspokoił mnie także co do ruchów i powiedział,że niebawem je poczuje, bo maleństwo strasznie ruchliwe jest:-D Co do wyników badań to mam pić barszcz na zakwasie, podobno ma mi pomóc:) Z dzidzia wszystko dobrze pomierzyl kosc udowa i główke,zobaczył serduszko i powiedzial ze wszystko w normie. Usg jak da mnie troche za krotko bylo, ale D. jest ucieszony, bo mu dzidzia pomachała rączką:)
My dzisiaj popołudniu jedziemy do Daniela rodziców także odezwe sie dopiero za tydzień, bo wracam w środe wieczorem:)
Wiec składam Wam życzenia:

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

no super...same dobre wieści :)

a ja witam sie z rana nawet nie wiem jak pogoda bo jeszzce w łóżeczku leżakuję...dziś mam totalnego lenia...muszę tylko zdjąć pranie z suszarki i odkurzyć bo nie wiem skąd go tyle jak wczoraj miałam generalne sprzatanie :( na obiad nie mam koncepcji wię będzie pizza ...albo kanapki heheh a wieczorkiem jedziemy do mjej mamy po tobół jedzenia więc nie będę się martwić ....
miłego dnia dziewuszki....mnie ostattnio jakoś mdli :(

reklama
No ja juz po wizycie i nawet USG miałam zrobione :)

Ale sczescie miesza mi sie ze strachem...

Z dzidzia wszytsko oki - na 100 % bedzie to CHŁOPAK elegancko sie wystawił :p
A ta mniej przyjemna rzecz i budząca moją obawe to to ze zrobił mi sie jakis cholerny polip :( Dziewczyny moze wiecie Wy cos w tym temacie. Niby lekarka powiedziała ze nic kompletnie sie z tym nie robi i albo samo pęknie albo bedzie az do porodu :( EHH ja w tym temacie nie mam po prostu pojęcia i strasznie sie boję czy to zagraża w jakim stopniu ciąży czy nie :(

Ze sprzataniem to miałam nie przesadzać,ale jak zaczęłam to nie mogłam odpuścić-efekt taki,że okna wyszorowane i w szafach porządek aż miło. Na szczęście była wspaniała pogoda wczoraj i to słoneczko tak mnie nakręciło. Dzsiaj z pracy urywam się wcześniej,a w weekend nie siadam nawet do kompa, także również ode mnie najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich przyszłych mamusiek-oby nasze dzidzie rozwijały się zdrowe i piękne....a no i wesołego skrobania jajek (mężusiowych oczywiście :-p) :

2179_2006-0162..jpg

Ostatnia edycja:
Asia-vectra To również gratuluję synusia!!

Tak sobie myślałam na temat porównania płci w 4 miesiącu, że jeszcze może coś się u którejś z nas zmienić. Patrząc na ten filmik na wątku "Przydatne linki .." to płec dopiero teraz wyraznie się zmienia, także dopiero za miesiąc będę już na 100% narazie jest 90% ;))))))

Mycha zaraz wstawie fotki do odpowiedniego działu :) I ocenisz :) ale widac czarno na białym... i Pani doktor stwierdziła ze raczej dziewczynki z tego nie bedzie :p

dziewczyny zazdrosczę wiedzy!! Gratuluje i juz wpisałam co trzeba na liście;-) Mam nadzieję ,że nic mi nie umknęło:-) Asia dawaj fotkę, pewnie chłop jak dąb:-D:-D

No dziewczynki, pozbieralam sie i wszystko wysprzatane.
Serniczek kokosowy upieczony, babka z bakaliami w piekarniku.
Zurek sie bedzie gotowal;-);-)
Nawet wyjelam kosci z kurczaka , jeszcze talko nadzienie do niego i gotowy.
Co do farszu do jajek nie moge sie zdecydowac tyle ich napisalyscie.
I na koniec salatka tradycyjna ziemiaczana. Ufffff
Pomaleńku przez podwórze Idą dzieci kurze.
W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki...
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych.

Kolorowych jajeczek
rozczochranych owieczek
rozkicanych króliczków
pyszności w koszyczku
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania......

zdrowych Wesołych Świąt kochane dla was i waszych najbliższych :-)

reklama
Czesc dziewczynki:)

ja juz po pracy bo dzisiaj wyszlam wczesniej:))) biore sie zaraz za sprzatanko..
gratuluje udanych wizyt:))

Zycze Wam Wszystkim Spokojnych i Wesolych Swiat.

Do góry