ja też koniecznie chce arbuza ale jeszcze sie nie spotkałam
no nie i ja mam wielką ochotę na soczystego arbuza tylko nie mam gdzie go kupić
musze wymyslic cos innego ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też koniecznie chce arbuza ale jeszcze sie nie spotkałam
Kerna-ja rodzilam Besia w PL,to musialam powiedzic ze chce rodzinny porod(bo byly oddzielne sale do tego) i zaplacic chyba 200zl ...
A co do farbowania to bardzo bym chciala bo odrosty mam straszne ale boje sie i chyba sie wstrzymam...
Witam weekendowo
uff teraz kilka dni wolnych (zalegly urlop), więc będę częściej zaglądać, bo tak w tygodniu pracującym to pobudka o 6.30, powrót z pracy ok. 18.00, synka zabawić, wykąpać, nakarmić, ululać i sama padam na pyszczek.
Wczoraj byłam na usg genetycznym i nasz Maluszek ma się wyśmienicie, mierzy 78,3 mm, wszystkie markery prawidłowe (kość nosowa jest, przezierność 2 mm, kąt między kośćmi nosową i czołową prawidłowy, przepływy ok). Pani doktor pochwaliła, że idealnie się ustawiał do badania... Fikał też słodko i ssał kciuk, no i chyba vędzie drugi chłopczyk (wyraźnie stercząca wypustka), ale mamy się nie nastawiać, bo na tym etapie dziewczynki mają takie same wypustki tylko trochę pod mniejszym kątem, więc na razie to tylko przypuszczenia.
mam filmik i zdjęcia - potem coś wrzucę na odpowiedni wątek.
hmmm my o ciąży powiedzieliśmy parze znajomych i ja w pracy, rodzina nie wie jeszcze aczkolwiek robimy im niespodziankę-mamy stronkę, gdzie opisywaliśmy i wklejaliśmy zdjęcia naszego Dominika od momentu zajścia w ciążę i I usg i teraz mając już zdjęcia drugiego malca strona została przerobiona i wchodząc suprise - do wyboru Dominik i dzidzia (z plakietką "nowość"). Wszyscy z rodziny często odwiedzają stronkę, więc teraz czekamy na telefony z gratulacjami, hihi
to chyba nie jest zle jak na 1 trymestrOJ ja też bym sobie arbuzika zjadła
ale póki co musze sie nacieszyc winogronkiem i pomarańczem
dziewczyny ile wam przybyło kg?
bo mi już 2,5