Witam weekendowo
uff teraz kilka dni wolnych (zalegly urlop), więc będę częściej zaglądać, bo tak w tygodniu pracującym to pobudka o 6.30, powrót z pracy ok. 18.00, synka zabawić, wykąpać, nakarmić, ululać i sama padam na pyszczek.
Wczoraj byłam na usg genetycznym i nasz Maluszek ma się wyśmienicie, mierzy 78,3 mm, wszystkie markery prawidłowe (kość nosowa jest, przezierność 2 mm, kąt między kośćmi nosową i czołową prawidłowy, przepływy ok). Pani doktor pochwaliła, że idealnie się ustawiał do badania... Fikał też słodko i ssał kciuk, no i chyba vędzie drugi chłopczyk (wyraźnie stercząca wypustka), ale mamy się nie nastawiać, bo na tym etapie dziewczynki mają takie same wypustki tylko trochę pod mniejszym kątem, więc na razie to tylko przypuszczenia.
mam filmik i zdjęcia - potem coś wrzucę na odpowiedni wątek.
hmmm my o ciąży powiedzieliśmy parze znajomych i ja w pracy, rodzina nie wie jeszcze aczkolwiek robimy im niespodziankę-mamy stronkę, gdzie opisywaliśmy i wklejaliśmy zdjęcia naszego Dominika od momentu zajścia w ciążę i I usg i teraz mając już zdjęcia drugiego malca strona została przerobiona i wchodząc suprise - do wyboru Dominik i dzidzia (z plakietką "nowość"). Wszyscy z rodziny często odwiedzają stronkę, więc teraz czekamy na telefony z gratulacjami, hihi