reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Oj mnie też przydałoby się farbowanko - odrosty już spore:tak: Poczekam jednak do końca I trym (gin twierdzi że lepiej wziąć na wstrzymanie i w malarza zabawiać się od II trym.);-)
Dziś cały dzień chodzęjak w transie; ciąge chce mi się spać - cś mi się zdaje że zaraz wezmę prysznic i do wyrka :-)

Gratuluję udanych wizyt!!!​

reklama
Pysia już maleństo kopie? WOW tak szybciutko?
Jak odczuwasz te kopniaki przeciez fasolka taka malusia jest,przeciez ma dopiero 7-8 g to jak takie uderzenia można wyczuć:szok: jestem w wielkim szoku:tak:

No mam to szczęści, że już maluszek puka, ale może to dlatego, że to 3 mój skarb :)
Sa to takie delikatne puknięcia, ale da je się wyraźnie wyczuć i nie da sie je pomylić z niczym innym naprawdę :)
Nie wiem od czego to zależy, że niektóre wcześniej czują maluszka, może macica jest bardziej czuła na uderzenia,cieńsza czy licho wie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia to mój też trzeci aniołek ale ja nie mam takiego szczescia,a codziennie wyczekuje aż wkońcu bedzie ten pierwszy raz:tak: w każdym razie szczesciarą jesteś:-D
ja z kolei wczoraj wieczorem czułam coś takiego jakby dzidzia sie wypychała,ale zapewne to tylko takie uczucie:tak:

OJ ja też bym sobie arbuzika zjadła:tak:
ale póki co musze sie nacieszyc winogronkiem i pomarańczem:-D
dziewczyny ile wam przybyło kg?
bo mi już 2,5:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ja jak narazie w ciągu miesiąca 2 kg no ale póżniej pewnie jeszzce więcej :szok: juz się boję

cześć dziewczyny muszę się i ja pochwalić byłam wczoraj na USG z moim mężusiem - bardzo przyjemnie patrzeć jak on wpatruje się w monitor jak zaczarowany i jeszcze dopytuje pana doktora czy to rączka to serduszko hi hi. Moje maleństwo ma już 7,5 cm i głaskał się po główce:-) . :-)

super gratuluję :tak::tak:

a ja pospałam od 17 do teraz :szok::szok::szok::szok: i jestem yaka rozbita,że nie moge dojść do siebie :wściekła/y::wściekła/y:.....jeju super że już czujesz kopniaczki no ale mówią,że w 2 czy wiecej ciąży czuć szybciej...ja też nie raz czuje jakieś bulgotanie ale to barzdo bardzo żadko i nie wiem czy nie mylę tego z czymś innym :-p

reklama
Do góry