Dzień Dobry!
Mam dzisiaj wolne i bardzo się z tego cieszę
Mogłam dłużej pospać bo podobnie jak Wy najchętniej przespałabym cały dzień a po jakiejkolwiek pracy jestem padnięta.
Olgadom z ta praca mam podobną sytuację. Mam umowę na czas określony i jak znam życie to mi powiedzą, że mi nie przedłużą i jak będę już dyspozycyjna mam zajrzeć i jak coś będzie to może mnie przyjmą. Ale za bardzo się na to nie nastawiam. Też skończyłam studia. Ale pocieszam się, że Fasolka to taki Cud i Szczęście... i kasa owszem, potrzebna jest ale nie jeste najważniejsza. Najważniejsze jest by Bobas był zdrowy
Jeśli chodzi o humorki ciążowe to staram się jakos opanowywać, na seks też nie mam ochoty ale Małż sam z siebie powiedział, że na razie nawet by się bał przytulania
więc nie wyprowadzam go z tych "obaw".
Wczoraj mdłości pojawiły się u mnie dopiero po południu i trwały do wieczora.
No i mam wciąż apetyt na ... MIĘSO. Muszę zjeść coś mięsnego bo inaczej tak mnie śścienawet jak zjadłam przedwczoraj kupę naleśników to musiałam zajeść jakąś kiełbasą
A wieczorem to tak mnie lewy sutek zaczął boleć jakby był jednym wielki siniakiem :-(
No a Małża muszę pochwalić bo wczoraj po pracy pojechał po zakupy i nakupił mi smakołyków i gazetę o ciąży
madzia1980, magi78, JulkaS, gosia211 gratulację!
msdracula uważaj na siebie i leż! Nie denerwuj się. Dobrze, że od razu poszłaś do lekarza. Na pewno będzie dobrze.