reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja narazie też zadnych mdłości i mam wielka ochote na owoce najbardziej na gruszki i mandarynki potrafia zjesc 5 gruszek na raz a w zeszlym tygodniu jadlam non stop kiwi czy to nie dziwne:szok:
to macie zdrowew zachcianki przynajmniej:tak: Mi sie niczego nie chce:no: Jem bo powinnam. Nie mdli mnie, nie mam smaków na nic a apetyt bardzo taki sobie..
Ja w pierwszej jadłąm mnóstwo słodkiego i owoców..i chłopak:tak:

reklama
witam z rana

ja sie obudzilam z obsesjazjedzenia wielkeij michy owsianki:tak:potem na obaid jedynie cochodzilo mi po glowie to kasza gryczana, zakupialmtezmakreleke wiec dziiaj kanapeczki zmakrelkaikiszonym ogorem... mniam

wiec krewetka domaga siej uz jakis witamek:happy2:mdlosci brak czuje sie super..pewnie dobadnie mnei w nast tygodniu:baffled:

Witam wszystkie mamuśki :tak: U mnie to dopiero początek, brak mdłości -na szczęście w poprzedniej ciąży strasznie mnie wymęczyły, ale póki co jest ok. Tylko strasznie szybko się męcze i trochę pobolewa podbrzusze. No i spaaać bym mogła cały dzień :-p

hmm dziewczyny czy tylko mi się wydaje czy rzeczywiście te z nas co mają dziewczynki miały częściej mdłości w ciąży?

jeszcze nie bo nie chce isc za wczesnie....7 tc bedzie chyba akurat..:confused:
Haszi moze i wiekszosc ale ja małam koszmarne mdłości...

reklama
Do góry