Kasiona
Fanka BB :)
Malgos ja tez trzymam kciuki, bo niby czemu mieliby cie nie wziasc? Bo w ciazy jestes? Jak z dzidzia wszytsko ok to czemu nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to masz jak ja..a jak robisz ten placek??? moze jutro u mnie będzie;-);-)
ja tez boje sie jak cholera mam na 16.15 wizytę
ja chce córeczkę!!!!:-)
no ja kiedyś o tym też słyszałam..ale jakoś osobiście nie doswiadczyłam..i nie wiem czy w ogóle robią takie pomiarya ja mam takie pytanko bo jest tu dużo mam które są w ciąży po raz kolejny czy miałyście robione pomiary miednicy przed porodem? jeśli tak to kiedy je wykonują? Dowiedziałam się o tym będą na oddziale położniczym na zajęciach akurat z grupką przyszłych lekarzy, lekarz mówił im,że przed porodem wykonuje się taki pomiar i jeśli miednica jest zbyt wąska, dają skierowanie na cesarkę.
Dzieki Bedzie dobrze u ginka zobaczysz dzidzie ja jeszcze 6 dni do usg;/no ja kiedyś o tym też słyszałam..ale jakoś osobiście nie doswiadczyłam..i nie wiem czy w ogóle robią takie pomiary
Malgoś kciuki trzymam
A ja za 15 min jade do gina stresssssssssssssssssssssss
no jasne, skierowanie na cesarkę przez zbyt wąską miednicę, to tylko teoria chyba!!
ja się borykałam z porodem 3 dni bo nie było postępu w rozwarciu szyjki i błagałam o cesarkę bo już nie miałam siły ale niestety to nie takie proste, przynajmniej u nas...
żadnych takich pomiarów nie miałam wykonywanych.
Ale wam zadroszcze tych usg ja juz tez bym chciala a do 15tego jeszcze 12 dni....
a ja mam takie pytanko bo jest tu dużo mam które są w ciąży po raz kolejny czy miałyście robione pomiary miednicy przed porodem? jeśli tak to kiedy je wykonują? Dowiedziałam się o tym będą na oddziale położniczym na zajęciach akurat z grupką przyszłych lekarzy, lekarz mówił im,że przed porodem wykonuje się taki pomiar i jeśli miednica jest zbyt wąska, dają skierowanie na cesarkę.
mammi ja też mam wizytę 18 tylko ciekawe czy mi zrobi teraz też USG fajnie ż masz filmik możesz sobie popatrzeć ja musiałam wogóle o zdjęcie prosić