Cholercia, ale sie porobiło.Ech, az sie zaczynam bać tej mojej wizyty. Kerna, a cos czułas fizycznie ze cos nie tak? Niech robia co trzeba zeby wszystko skonczyło sie dobrze dla Ciebie i dzidzi.Kurde az nie wiem co ci napisac zeby ci dodac otuchy. Trzymaj sie dzielnie, a my tu z dziewczynami bedziemy myslec pozytywnie;-)i trzymac kciuki.
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dzięki dziewczyny ale póki nie ochłonęłam to jakoś nie docierają do mnie słowa pocieszenia....wiem, że inni mają gorzej i że to nie koniec świata bo miejmy nadzieję da sięuratować ale boję sie...a i tak wszsytko zależy od badań jeszcze brakuje tego, żeby cos było nie tak to wtedy mi nie założą...a ja w ogólenie wiem o co chodzi z tym szwem jak to wygląda itd.....
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Kerna to napewno nie bedzie takie straszne jak myslisz !!! Pomysl ze to dla dobra fasolki !!! Bedzie dobrze !! musi byc !!!
mammi widze suwaczek..malutki ale wyrazny
malgos83 taki suwaczek to jedyny jaki mogę wstawić.... i do tego drugiego już nie wstawię....
Kerna bardzo mi przykro ale bądź dobrej myśli. Ja leżałam 3 tygodnie z krwawieniem w łóżku i dzięki Bogu wszystko jest ok. Trzymam kciuki
Olgadom
Fanka BB :)
Kerna, moja siostra miała taki szew. Nie pamiętam dokładnie jak to było, bo to 6 lat temu, ale założenie szwu wiązało się z tygodniowym pobytem w szpitalu (w jej przypadku, nie wiem czy to reguła), później przed porodem musiała znów iśc do szpitala na zdjęcie szwu. Na pewno nie jest to skomplikowany zabieg, a po nim twoje maleństwo będzie bezpieczniejsze i ty nie będziesz musiała chuchać na siebie i dmuchać, tylko będziesz żyła normalnie.
Głowa do góry, dasz rade, trzymam kciuki
Głowa do góry, dasz rade, trzymam kciuki
kerna
właśnie sama już nie wiem...teraz na necie czytam i ten szew to podobno wcale nie jest taki dobry...że lepszy jest pessar ale ja wyboru nie mam...
Magi pytałąś o objawy...nic nie czułam....ehh
Magi pytałąś o objawy...nic nie czułam....ehh
Ostatnia edycja:
agamati1
Kerna - musisz być dobrej myśli!!! Moja koleżanka miała zakładany szew w 13 tyg. i do końca było już ok., tyle że wizyty u gin miała co 2 tyg, a na koniec co tydzień. Tydzień przed wyznaczonym terminem porodu miała szew zdejmowany.
Mnie dziś wzięło na kruche babeczki z bitą śmietaną i mandarynkami
Jutro czeka mnie długi dzień w pracy - planowo 6 lekcji, potem rada pedagogiczna, a na zakończenie dnia zebranie z rodzicami. Tak więc będę w szkole od 8.00 do 19.00
Miłego wieczoru!!!
Mnie dziś wzięło na kruche babeczki z bitą śmietaną i mandarynkami
Jutro czeka mnie długi dzień w pracy - planowo 6 lekcji, potem rada pedagogiczna, a na zakończenie dnia zebranie z rodzicami. Tak więc będę w szkole od 8.00 do 19.00
Miłego wieczoru!!!
kerna
no ja też nie wiedziałam ale już wiem...juznic nie czytam..
Dziewczyny a jak to jest z wyborem szpitala. czy do porodu albo na zabieg muszę wybrać ten z mojego regionu czy który sobie życze??
Dziewczyny a jak to jest z wyborem szpitala. czy do porodu albo na zabieg muszę wybrać ten z mojego regionu czy który sobie życze??
reklama
agamati1
Teoretycznie możesz wybrać dowolny szpital, ale czasami odmawiają przyjęcia tłumacząc się brakiem wolnych miejsc (tak jest u nas np. na Polnej) i odsyłają do najbliższego.