reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Co do n-k to owszem mam konto, ale zablokowane widać tylko zdjęcie główne bo mi niepowołane osoby kopiowały (czytaj kradły ) fotki i do niecnych celów wykorzystywały.Skaranie boskie z tą n-k i z ludźmi co maja zryte bereciki.:rofl2:
Ja też już mykam do łóżeczka...
Spokojnej nocki.Buzka.

Wzajemnie, dobrej nocki dziewczyny :)
Miałam dzisiaj zalatany dzień, zrobiłam szybki makaronik z mięskiem i pomidorami, a teraz naszło mnie na pastę twarogowo rybną , wiec kolacyjka i spać :)
Gratuluję udanych wizyt !:-)

Co do n-k to owszem mam konto, ale zablokowane widać tylko zdjęcie główne bo mi niepowołane osoby kopiowały (czytaj kradły ) fotki i do niecnych celów wykorzystywały.Skaranie boskie z tą n-k i z ludźmi co maja zryte bereciki.:rofl2:
Ja też już mykam do łóżeczka...
Spokojnej nocki.Buzka.

oh wypraszam sobie :-):-):-):-)hehehhe ja nie mam zrytego beretu hehehhe :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Czesc dziewczyny
Troche mnie nie bylo , ale podczytywalam was caly czas)))
Ja po wczorajszej wizycie usg jestem spokojniejsza , widzialam fasolke ma juz 42 mm i machalo raczkami)))
krwiak sie wchlonal wiec juz tez ok, dzisiaj odebranie wynikow i wizyta u lekarza i zobaczymy czy dalej lezenie i tabletki, czy moze odzyskam troszeczke wolnisci.

Dzien dobry dziewczynki!

Ja dzis sie obudzialm z masakrycznym bolem glowy a oporcz tego wyskoczylo mi cos na twarzy!! swedzi mnie to i wogole jakies uczulenie czy cos :crazy:

Zycze wszytskim wrzesniowym mamuskom milego dnia :-)

cześć mamuśki a ja się obudziłam w bardzo dobrym nastroju i chcę Wam przekazać tą pozytywną energię :-).Teraz uciekam do pracy miłego dnia :happy:

reklama
Do góry