reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja wam dziewczyny współczuje z tymi mdłościami ja się tylko cieszę że ja nic takiego nie miałam słyszałam że krakersy są dobre na to ale wy pewnie macie juz wszystko wypróbowane no a ja tez dziś zasiadam do dalszego pisania mojej pracy a mi sie nie chce

reklama
Wczoraj po tym niemiłym zdarzeniu:-(wsunełam na szybciora zupke z knora rosołek i bylo o niebo lepiej:tak:
Teraz wsuwam herbatniki;-)bo akurat sie zaczynaja humorki żołądka:szok:

Hej
A ja jestem juz po sporej dawce jedzenia. Zaczelo sie od platkow na mleku nestle frutina, potem dwie wielkie kanapki z serem, noi teraz dobilam sie pyszna zupa ogorkowa :-)
Wyskocze chyba z pracy po jakies soczki i owoce, zeby sie dowitaminizowac :-)

A co do wczorajszej wizyty u młodych rodziców...to nie moglam oderwac wzroku od tego malego miesiecznego cudenka...och jakie mnie piekne chwile czekają:tak:nie moge sie doczekać.

Memu koledze przedwczoraj urodzil sie syn z waga 4900 i 63 cm !!!! Smielismy sie bo on zawsze mowil ze woli takie dzieci juz troszke odchowane :)

ja jestem przerażona co sie nie słyszy to same duże dzieci moja ciotka urodziła w styczniu dziewczynkę 4600 i 62 długa a kuzynka w zeszłym roku 4950 też dziewczynkę szok ja już się boje:szok:

witam wszystkie mamusie :-)

słuchajcie mam takie pytanko... jak to jest z przybieraniem na wadze bo mi przez ostatnie 3 tyg przybyło tylko 0,5 kg a spodziewam się bliźniaków... hmm jak to jest u was? pozdrawiam dzisiaj bez mdłości ale za to z okropną zgagą :wściekła/y:

no w naszym rejonie ostatnio tez male "olbrzymy" sie porodziły:-)
Mnie sie wczoraj kolezanka zapytała czy mi juz gin powiedzial czy bede miała cesarke..:szok:...oj. No bo ja taka drobniutka i raczej takim kobietkom od razu sugeruja cc , aby sie nie meczyła...ale ja nie chce:no:a tak wogóle to pierwsze słysze:szok:

reklama
Do góry