KAROLINA84
Fanka BB :)
Witam dziewczyny dzięki bardzo za zrozumieniejest mi dzisiaj zdecydowanie lepiej,dzisiaj przekazuje mezowi obowiązek wstania w nocy,niech chociaż raz wie jak to jest.
Ritko na początek tą najwiekszą YouTube - Masaż bańką chińską
Witam!
My już od 6 na nogach. Maleństwo się wyspało, więc koniec odpoczynku.:-)
Zastanawiam się, co dziś będziemy robić? Pewnie to, co zawsze - sprzątać, gotować, spacerować i bawić dzieci!:-)
JoasiaM - współczuję! Musi cię ktoś choć trochę wyręczyć, bo ty tak długo nie pociągniesz! My też mamy teraz zamiłowanie do noszenia na rączkach, zaś każda inna pozycja to błe. Ale śpi mi dużo lepiej, w szczególności na dworze! Spróbuj może tego sposobu, który opisała Kasiona. A może chusta byłaby dla ciebie dobrym rozwiązaniem?
Karolina - nos do góry! Na pocieszenie, u mnie jest identyko. Facet po prostu tak został skonstruowany!
Jeśli możesz dowiedz się jaką bańkę używa się do cellulitu (jest ich tam 4 rozmiary), w jakich miejscach i na jak długo się stawia?
Witaj Kropeczko!
Życzę wszystkim miłego dnia!
Ritko na początek tą najwiekszą YouTube - Masaż bańką chińską
Pani sekretarka ma 2 dzieci w tym jedno 12 letnie,ale męża i babcie którzy siedza w domu i wiele jej pomagajawitaj, jak najbardziej możesz się u nas udzielać
Karolina ja takiego czegoś wysłuchiwałam jak urodziłam Miłosza, dopiero jak poszłam do pracy i wsio spoczeło na jego głowie to zmienił się o 180 stopni, stał się czułym kochającym mężem, nie do poznania a tak też twierdził, że co to takiego zajmować się dziećmi - sama przyjemność. I zauważ, że Pani sekretarka ma chyba jedno dziecko a ty trójkę !!!