reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dzień dobry!!!!!!!!

moja też ma "dziobnięcie bociana" (ja mam , tata ma) a ten naczyniaczek z przodu to dlatego, ze dzidziuś był za ciężki i bocianowi upadł na kapustę :-D

ale sie uśmiałam :-D:-D:-D

witam!

Lilu - jak zobaczylam to zdjecie to zglupialam?Filip ma cos podobnego na klatce piersiowej, moze tylko troszke mniejsze..i mi tutaj powiedzieli, ze to znak truskawki i ze bedzie sie zmniejszac, i albo zostanie malutkie lub zniknie calkowicie...ja juz nie wiem?a czy Twoja corcia miala to od momentu urodzenia?bo u Filipa byla tylko czerwona plamka a potem zaczelo rosnac, teraz jakby sie leciutko kurczylo....no i uszczypniecia bociana tez mamy, na karku i na czubku glowy..i malutka plamke pomiedzy oczkami..ale ta jaest prawie niewidoczna, no chyba, ze sie Krolewicz zdenerwuje;)

Moja jak się urodziła miała 1/3 z tego co ma i o wiele bledsze i nie takie wypukłe, jak naczyniak rósł to bylismy z B. przerażeni ale po konsultacjach z pediatrami uspokoiliśmy się. W przyszłym tyg. jadę na USG jamy brzusznej, przy okazji maja określić jak rozległy jest naczyniak, nie wiem czy chcę to wiedzieć:-(

Asiek no powiem Ci ze te passaty B5 jak dla mnie komfortowe i bezpieczne ale moj sie napalil juz na nowszego bo przeciez nie ma na co kasy wydawac a ten jeszcze daje rade i nie awaryjny.

jakby co może powiedzieć mężowi że jest autko co mu się podoba na sprzedaż....dla koleżanki z BB cena promocyjna :tak:

Pierwsza? Chyba nigdy mi się to nie udało.

Kurczę chyba słyszę małą......

reklama
Witam!

Zarejestrowałam się właśnie w Klubie Maluszka - dzięki za info.

Co do szczepień to my szczepimy na te niby obowiązkowe + na rota, tak nam doradziło 2 lekarzy, głównie ze względu na to, że mała przechodziła zapalenie płuc. Nie wiem, czy dobrze robimy, ale jakąkolwiek byśmy podjęli decyzję to nie wiedzielibyśmy, czy jest dobra.

W święta mamy chrzciny małej i nic jeszcze nie jest przygotowane i ja chyba oszaleję. Nie mamy zbyt wielu chętnych, żeby zostali z małą jak chcemy coś załatwić a jest za zimno, żeby ją wszędzie zabierać, B w pracy do wieczora i jest kiszka. EH.

hej kochane

ja jakaś zdołowana ostatnio, czekam na poprwe humorku, niech te święta się szybciej zbiżają to sobie choineczkę ustroje i będzie świątecznie i fajnie

Olafek dalej marudny i płaczliy, ja już nie wiem o co temu dzicku chodzi;( nie wiem juz sama naprawde, on całe dnie płacze, teraz zasnął i juz się budzi, spał dokładnie 4 minuty;/ i zaraz będzie ryk, i tak przez cały dzień, je mało.

Lilu pewnie te naczyniak sie wchłoie tak jak mówią lekarze, nie zamartwiaj się tym po prostu.

ide zaraz sprzątac, pewnie i tak nie ogarnę wszystkiego, najwyzej włacze odkurzacz i iech wyje z pół godziny- wtedy olaf będzie cicho:)

Hej!
U nas nocka w miare! Bobas rozrabia właśnie obok mnie i gada do kanapy. Ja sie już nie moge doczekać aż powie "mama".

witam :-)
Dziewczynki nie wiem czy widziałyście https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/pomozcie-potrzebna-operacja-46947/
nasza kochana Laurka i Kerna
dobrego dnia
W poniedziałek na spacerku wpadne do banku i wpłace na pewno na ich rzecz pieniążki.

Guusia a może mały przechodzi skok rozwojowy. Spróbuj mojego sposobu na uspokajanie: przytulam mocno i szepcze do uszka różne czułe słówka.

Witajcie dziewczyny!:-)
Ja tez dostalam pampersy - szybko przyszly - milo;-)
A do hippa mam probem zeby sie zarejestrowac , wszystko wpisuje a i tak wyskakuje mi ,ze prosze wybrac plec, podac i imie dziecka- a ja to wpisalam wszystko , a i tak ,ze nie ma - nie wiem o co biega.
U nas pogoda straszna - tzn zimno i ze spacerow nici , bo prawie do -20 dochodzi - piekne slonce swieci ale co z tego.
Ide maluchowi mate rozlozyc - jestem happy ,ze Was posluchalam i kupilam uzywana mate na allegro - zaplacilam mniej niz pol ceny - mata jest jak nowka i z bajerami:-)

reklama
Do góry