Beniaminka
Fanka BB :)
Dzien dobry,
ale pospałysy z Julką ...do 10 ! aż bola mnie krzyże od leżenia w jednej pozycji, mała spała i jak sie budziła ssała pierś i tak dospałyśmy razem tyle godzin , jestem super wyspana
Tosiu- dziękuję za link, ja też powklejam na moje fora, tylko muszę podejrzeć jak Wy to zrobiłyście, bo mało biegła jestem.
Dziękuję również za link do klubu Hipp'a już się zapisałam.Tam tez mozna kupic najtaniej ich produkty, zagladalam i na Allegro jest drożej, a jeszcze jak sie kupi za min 100 zl -przesyłka za darmo, a jako że używamy Hippa to zamierzam cos zamówić
Marja, moze wczoraj stronka szalała, bo wszystkie na raz sie zapisywałyśmy? Spróbuj dzisiaj, mnie poszło gładko z zapisami.
Pięknego dnia Dziewczyny!
ale pospałysy z Julką ...do 10 ! aż bola mnie krzyże od leżenia w jednej pozycji, mała spała i jak sie budziła ssała pierś i tak dospałyśmy razem tyle godzin , jestem super wyspana
Tosiu- dziękuję za link, ja też powklejam na moje fora, tylko muszę podejrzeć jak Wy to zrobiłyście, bo mało biegła jestem.
Dziękuję również za link do klubu Hipp'a już się zapisałam.Tam tez mozna kupic najtaniej ich produkty, zagladalam i na Allegro jest drożej, a jeszcze jak sie kupi za min 100 zl -przesyłka za darmo, a jako że używamy Hippa to zamierzam cos zamówić
Marja, moze wczoraj stronka szalała, bo wszystkie na raz sie zapisywałyśmy? Spróbuj dzisiaj, mnie poszło gładko z zapisami.
Dagna, wiem jak teraz trudno w te mrozy porobic sprawunki na świeta, wszedzie ciągać małą też mi się nie widzi, ale wyjścia też nie mam. Tesciowa od poniedzialku w szpitau, operacja dopiero w poniedziałek. I nie mam tu nikogo do pomocy, jedynie w weekend moge poprosic ew. mamę, ale jade na zajęcia i raczej w tym celu przyjedzie posiedzieć z małą, a zakupy...noż cóż pojedzie z nami.Witam!
Zarejestrowałam się właśnie w Klubie Maluszka - dzięki za info.
Co do szczepień to my szczepimy na te niby obowiązkowe + na rota, tak nam doradziło 2 lekarzy, głównie ze względu na to, że mała przechodziła zapalenie płuc. Nie wiem, czy dobrze robimy, ale jakąkolwiek byśmy podjęli decyzję to nie wiedzielibyśmy, czy jest dobra.
W święta mamy chrzciny małej i nic jeszcze nie jest przygotowane i ja chyba oszaleję. Nie mamy zbyt wielu chętnych, żeby zostali z małą jak chcemy coś załatwić a jest za zimno, żeby ją wszędzie zabierać, B w pracy do wieczora i jest kiszka. EH.
Pięknego dnia Dziewczyny!