lilu02
Fanka BB :)
dzień dobry!!!!!!!!
ale sie uśmiałam
Moja jak się urodziła miała 1/3 z tego co ma i o wiele bledsze i nie takie wypukłe, jak naczyniak rósł to bylismy z B. przerażeni ale po konsultacjach z pediatrami uspokoiliśmy się. W przyszłym tyg. jadę na USG jamy brzusznej, przy okazji maja określić jak rozległy jest naczyniak, nie wiem czy chcę to wiedzieć:-(
jakby co może powiedzieć mężowi że jest autko co mu się podoba na sprzedaż....dla koleżanki z BB cena promocyjna
Pierwsza? Chyba nigdy mi się to nie udało.
Kurczę chyba słyszę małą......
moja też ma "dziobnięcie bociana" (ja mam , tata ma) a ten naczyniaczek z przodu to dlatego, ze dzidziuś był za ciężki i bocianowi upadł na kapustę
ale sie uśmiałam
witam!
Lilu - jak zobaczylam to zdjecie to zglupialam?Filip ma cos podobnego na klatce piersiowej, moze tylko troszke mniejsze..i mi tutaj powiedzieli, ze to znak truskawki i ze bedzie sie zmniejszac, i albo zostanie malutkie lub zniknie calkowicie...ja juz nie wiem?a czy Twoja corcia miala to od momentu urodzenia?bo u Filipa byla tylko czerwona plamka a potem zaczelo rosnac, teraz jakby sie leciutko kurczylo....no i uszczypniecia bociana tez mamy, na karku i na czubku glowy..i malutka plamke pomiedzy oczkami..ale ta jaest prawie niewidoczna, no chyba, ze sie Krolewicz zdenerwuje
Moja jak się urodziła miała 1/3 z tego co ma i o wiele bledsze i nie takie wypukłe, jak naczyniak rósł to bylismy z B. przerażeni ale po konsultacjach z pediatrami uspokoiliśmy się. W przyszłym tyg. jadę na USG jamy brzusznej, przy okazji maja określić jak rozległy jest naczyniak, nie wiem czy chcę to wiedzieć:-(
Asiek no powiem Ci ze te passaty B5 jak dla mnie komfortowe i bezpieczne ale moj sie napalil juz na nowszego bo przeciez nie ma na co kasy wydawac a ten jeszcze daje rade i nie awaryjny.
jakby co może powiedzieć mężowi że jest autko co mu się podoba na sprzedaż....dla koleżanki z BB cena promocyjna
Pierwsza? Chyba nigdy mi się to nie udało.
Kurczę chyba słyszę małą......