dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Witajcie. Uprzejmie donoszę, że 3 września o 23.28 urodziła się moja córeczka Emilia. Miała byc Lena, ale mąż i córcia woleli Emilię. Była malutka, ważyła 2280, teraz już przybiera i waży 2400. Te 2 tygodnie to był koszmar, ja miałam baby bluesa i ryczałam non stop. Teraz jest lepiej, dajemy radę. Pozdrawiam Was wszystkie, gratuluję mamusiom i trzymam kciuki za te przed godziną 0
gratulacje
dorotka - dziękuję Uspokoiłam się
no co Ty
po to tu jestesmy zeby sie wzajemnie wspierac
u mnie pare dni temu cycki jakby mniej mleka produkowaly
ale dostawialam malą co 1,5h i poprawilo sie
Tu mąż Tosi
Według wskazówek mojej Żonki zamieściłem zdjęcie naszej małej Księżniczki.
Żona trzyma kciuki za wszystkie dziewczynki i serdecznie pozdrawia (i ja też )
ucaluj Tosienke od nas
Nie wiem czy to nie falszywy alarm ale od prawie 2 h mam skurcze co 10 minut - nie sa mega silne ale bardziejna dole brzucha i z bolem jak na okres , trwaja troszke i pozniej ustepuja . Jeszcze nie panikuje ale czekam co bedzie , bo na razie wydaja mi sie zbyt slabe . Gdybym jutro milczala tzn ,ze sie rozwinelo bardziej. W razie co trzymajcie kciuki ! :-)
trzymamy kciuki
Napisze poki moge
wczoraj znow czulam sie okresowo,ale wieczorem mysle sobie ide spac,przeciez nie przegapieNo i obudzilam sie o 1ej z SILNYM skurczem,2 byly co 8min a teraz od tamtej pory co 3,4 min trwaja ok 60 sekund i cholernie bola.Powoli sie zbieramy do szpitala...dam znac co i jak-pozdrowionka
trzymamy kciuki
Ritka i Agim powodzenia . Kciuki zaciśnięte
Sylwia ja to do Wejherowa mam za daleko dlatego jednak jadę do Gdyni
o tak kciuki zacisniete
dzien dobry
mala w przedszkolu,mniejsza spi
a ja buszuje po bb