Witam kochane !! My od wczoraj w domku jednak tesciowie byli i nie mialam kiedy do was zajrzec.
Bardzo dziekujemy z Filipkiem za gratulacje i kciuki. Nie sposob Was nadrobic ,ale postaram sie chociaz zorietowac sie kto jeszcze zostal w dwu paku
Gratuluje rozpakowanym mamusia i zycze by byly tak szczesliwe jak ja
Filipek jest cudowny caly czas spi , placze tylko jak inne dzieci placza (w szpitalu) w domu plakal moze z dwa razy ,a tak to tylko sobie hmm kwili. Wczoraj zrobil pierwsza kupke bo cala smulke oddal do wod wiec ominelo mnie nieprzyjemne spotkanie z tym rodzajem kupki
Odrazu zrobil ta normalna
Babcie sie smialy ,ze dziecko ideal nie placze ,spi ,je i kupki nie robi
Ale juz wszystko normalnie heh. Kochane naprawde nie ma co sie bac porodu , poprostu trzeba sie skupic i wtedy nie jest zle. Ja sobie zalozylam ,ze urodze przed polnoca i co prawda sie nie udalo ale urodzilam pierwsza ,ze wszystkich babek ktore rodzily w tym samym czasie a przyszly z wiekszym rozwarciem na dzien dobry niz ja
Ogolnie bylam przyjmowana na porodowke z agucha_pn ,rodzila sale obok ale niestety pozniej przeniesli nas na dwa rozne oddzialy poporodowe ;/ Jednak w stalym kontakcie bylysmy i nawet w ten sam dzien wychodzilysmy. Przepraszam ,ze tak egoistycznie ale chcialam wam powiedziec ,ze u nas wszystko dobrze
Filipek w dniu wyjscia ze szpitala wazyl 2850 i mial 51cm wiec ciuszki ktore ma nawet te najmniejsze mu spadaja ,ale jakos dajemy rade
A i 1000% polecam kolko poporodowe - ja mam takie z takim jakby groszkiem w srodku ktore sie dopasowuuje do dupki i siedze jakby wogole mnie nie cieli REWELACJA
Trzymam kciuki za mamusie oczekujace na porod i jeszcze raz gratuluje rozpakowanym. Pozdrawiamy ciocie z BB.