Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Moje gratulacje!!!witam mamusie muszę się dziś pochwalić miałam obronę i udało się obroniłam się na 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje gratulacje!!!witam mamusie muszę się dziś pochwalić miałam obronę i udało się obroniłam się na 5
witam mamusie muszę się dziś pochwalić miałam obronę i udało się obroniłam się na 5
U mnie cos kiepsko dzisiaj, brzuszek sie stawia i ciagnie...sama nie wiem...takie klucie w okolicach pepka, raz z jednej, raz z drugiej strony...mam nadzieje, ze to tylko macica sie rozciaga...bardziej boli jak sie ruszam, albo jak nacisne w tej okolicy!kiedys juz mialam takie pare dni i przeszlo!ale na tym etapie?zdarza sie to Wam?na razie wzielam nospe i leze ( a w sumie siedze w fotelu;-))...ale chyba jak do wieczora nie przejdzie, to bedzie wycieczka do szpitala...
Onionek mam nadzieje, ze szybko wyleczysz te wstretne bakterie
witam mamusie muszę się dziś pochwalić miałam obronę i udało się obroniłam się na 5
czary mary, czary mary, Onionkowe bakterie a kysz... :-)
no wpadła ta Kernusia, wpadła.. postraszyła i już ;-)
a ja pojadłam boczniaków.. mniam,mniam... i czekam na M ... jak mi borówek nie przywiezie to poćwiartuję ... :-)
do mnie ta prośba???:-) bo ja nie mam gg tylko komunikator tlenczy mogę cię prosić o kontakt to mój numer gg7248396 angelus3376