reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam dziewczyny!!!!!!!!
piszę próbnego posta bo jestem NA WAKACJACH i tu net tak kiepsko chodzi!!!!
Pozdrawiam was wszystkie z MIELNA!!!!!!!!

Dziewczyny nie mam siły nadrabiac wazych postów.
Dziś zn ów na plaży byłam prawie 5 godzin i kurcze opaliłam się mimo iż w cieniu polegiwałam. Jutro nad morze zabieram taką obszerną sukienkę co by sie nie pocić, chustkę na głowę i jakąś lekturę do czytania.
A dziś od rana zakupy zanim upał, potem plaża, z plaży przyjechaliśmy od razu robiłam parówki w cieście drożdżowym i placek czekoladowy, potem biegiem do banku po kaske jakąś na jutro i po gazetkę do czytania i niedawno wróciłam i nie mam juz na nic siły.
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę!!! Morze, plaża.....mmmmhhhmm

do mnie ta prośba???:-) bo ja nie mam gg tylko komunikator tlen:tak:
Prośba do mnie. Już załatwione:-)

reklama
angelus możesz na gg7248396

nie moge otworzyć wiadomości od ciebie...dltego wolłabym na gg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny.. Moj kocur zgłupial w ten upal, zamiast sie chłodzic siedzi ciagle w plastikowym worku :-D

Załączniki

• d6.jpg
    d6.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 38
kerna nie strasz tak tym wcześniejszym porodem, bo jeszcze kilka tygodni chciałabym pochodzic z brzuszkiem, przynajamniej dopóki nie skończe kompletować wyprawki dla Jaska:)
lilu02 życze udanego wypoczynku i zazdroszcze wylegiwania nad morzem:)
lilula8891 gratuluje zdanej obrony:)

reklama
Do góry