reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam niedzielnie.
Angelus nie podejmuj takich decyzji po awanturze. My buzujemy teraz hormonami a oni tego ni cholery nie rozumieją. Ja sie ze swoim wczoraj też pożarłam a on dzisiaj sie ewakuował do pracy licząc chyba że mi ciśnienie zejdzie i będe potulna i kochana jak wróci.

Dziewczyny was też boli dupka jak za troche posiedzicie?

Witaj avalka!

reklama
dzien dobry:)
po trzech dniach, nadrabiam zaleglosci:)a, ze Kochanie dzisiaj tez w pracy, to ja przyjemnie w lozeczku z laptopkiem czas spedzam!
teraz cztery dni wolnego, wiec odpoczywam!a zauwazylam, ze pisalyscie o kondycji!wiec to chyba tak jest, ze im wiecej lezymy tym gorzej z nami!pierwszego dnia pracy myslalam , ze zwiariuje, wszystko mnie bolalo, drugiego bylo troszke lepiej, a wczoraj gdzie powinnam byc najbardziej zmeczona, czulam sie najlepiej!miesnie sie rozgrzaly:)))

nie jestem w stanie poodpisywac kazdej z osobna, bo za duzo tego bylo, ale ciesze sie ,ze przez ostatnie dni nie bylo zadnych zlych wiesci!no tylko Angelus, nie przejmuj sie za bardzo!pewnie mu foch przejdzie i sam wroci z pokora:)

i jeszcze pytanie, odnosnie olejku migdalowego?co z nim dokladnie robicie?smarujecie brzuchy, czy jak?u mnie stoi buteleczka, ktora przywiozlam z Portugalii, ale ja tylko uzywalam do wyschnietych i pozadzieranych skorek wokol paznokci!moze mam jakies cudo w domu i o tym nie wiem?

poza tym to jest zlosliwosc losu!jak pracowalam, bylo pieknie i upalnie!a dzisiaj od rana pada!chyba za sprzatanie sie wezme, bo co tu robic?

milego dnia Kobietki:)

Witam się w południe:)
Widzę że zawitala nowa wrześnióweczka, jak milo że grono się powiększa...WITAJ AVALKA:)
DOROTKA - Ja również trzymam kciuki za wizytę
ANGELUS - ja też miałam kilka podobnych sytuacji. Ostatnio ja się wkurzyłam i pokazałam drzwi M. W dodatku nagadałam mu strasznych rzeczy a on mimo wszystko wrócił i powiedział że jest jak bumerang i nigdy mnie nie zostawi. Na pewno twój zmądrzeje, ochłonie, przemyśli i wróci. Trzymam za Was kciuki i wierze, że wszystko się ułoży

Miłego dnia Wam życzę kochane brzuchatki:)

Witam was kochane mamusie!Dorotka trzymam kciuki za jutro!
Angelus....tulę do serca i mam nadzieję,że wszystko sie wyjaśni w dobrym kierunku-głowa do góry....,będzie dobrze....
Witam nową mamusie i gratuluję udanych wizyt....:tak:
Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem pasu poporodowego lub takich majtko-gorsetu...nie boję się tego,że będę miała taki a nie inny brzuszek po porodzie...tylko patrze bardziej na to,ze czeka mnie CC i czy to w ogóle mi pomoże by brzuszek tak nie ciągnął po CC?:confused:. Nie chcę na darmo pieniędzy wywalić....,bo każdy grosz jest nam potrzebny....czy w ogóle te pasy przynoszą ulgę....? Co wy myślicie o tym wynalazku?:cool::confused:
Życzę wam dobrego dzionka i dużo słoneczka....i dziękuję wam,że mogę być z wami i dzielić sie swoimi troskami i radościami....:tak:

Hej, niestety ja co roku od czerwca do września mam katar sienny i strasznie łzawią mi oczy. Jednego roku jest lepiej, w innym gorzej. Nigdy jednak nie leczyłam się u alergologa,bo brakowało mi czasu na regularne wizyty:zawstydzona/y:,ale brałam recepty na alertec,alermed bądź inne tego typu preparaty i tak męczyłam się całe lato. Na pewno pomagało w dużym stopniu. Ale z tego co wiem w ciąży stosować ich raczej nie wolno:-(. Słyszałam,że można spróbować preparaty miejscowe, tzn jakiś aerozol do nosa. Ale możesz zapytać w aptece.

Angelus wróci bez focha:-) Mój wrócił i nawet kwiatki przywiózł i teraz sadzi w korytka, chociaż przez tydzień o nich cały czas zapominał.:-) Jak to mówi moja kumpela faceci są prości jak budowa cepa.:-D Teraz jest do rany przyłóż wystarczył tylko foch poranny.
Teraz czekam z kumpelą na zamówienie i będzie wyżerka.
Miłego słonecznego dnia Kochane!

Angelus wróci bez focha:-) Mój wrócił i nawet kwiatki przywiózł i teraz sadzi w korytka, chociaż przez tydzień o nich cały czas zapominał.:-) Jak to mówi moja kumpela faceci są prości jak budowa cepa.:-D Teraz jest do rany przyłóż wystarczył tylko foch poranny.
Teraz czekam z kumpelą na zamówienie i będzie wyżerka.
Miłego słonecznego dnia Kochane!

Dzięki Skrzaciku, ale P. milczy. Nawet jeden raz nie zadzwonił, więc nie widzę tego różowo:-(.
Cieszę się,że u Ciebie wszystko w porządku.:-)

Angelus bo jednemu potrzeba 3godziny aby mu przeszło a drugiemu 2dni. Wiesz "męska duma" musi jeszcze podziałać aż wreszcie mu zwoje zajarzą że może jednak lekko przegiął.
Będzie dobrze, sama zobaczysz.

reklama
Hejka

DZIEWCZYNY MACIE MOZE ALERGIE -JA W ZYCIU NIE MIALAM A TERAZ TO MASAKRA OD TYGODNIA :OCZY ,NOS ,GARDLO-WIECIE MOZE CO MOZNA WZIASC ZEBY ULZYLO?

Ja też alergik:( Niestety w ciązy lekarz kazal mi się tylko wapnem ratować i brać je kilka godzin przed lub po żelazie bo wapno zmniejsza przyswajanie żelaza:( A jak juz bedzie megakryzys to wtedy Zyrtec...

Angelus pewnie musi sobie odetchnąć i pobyć sam. Mój tak miał, pojechał na noc wtedy na mazury, spał a aucie nad jakims jeziorem, wrócił 2 dni pozniej z nowymi przemysleniami... Moze to podobne typki:) U mnie sie poskładało odpukać w niemalowane żeby nie zapeszać) więc mam nadzieje że i u ciebie się ułoży.

Do góry