reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Po weekendzie na maxa spędzonym z rodziną:tak: Jestem wykończona przygotowaniami do mojego jutrzejszego wyjazdu do szpitala...
Żegnam się dziewczyny na kilka dni, niestety w szpitalu nie ma internetu, mąż może we wtorek załatwi mi dostęp;-) to się odezwę....
Trzymajcie za mnie kciuki jakiegoś małego nerwa załapałam:-(

Życzę udanych tegotygodniowych wizyt!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się ciężarówki, nie zapominajcie o mnie;-):tak:

Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Po weekendzie na maxa spędzonym z rodziną:tak: Jestem wykończona przygotowaniami do mojego jutrzejszego wyjazdu do szpitala...
Żegnam się dziewczyny na kilka dni, niestety w szpitalu nie ma internetu, mąż może we wtorek załatwi mi dostęp;-) to się odezwę....
Trzymajcie za mnie kciuki jakiegoś małego nerwa załapałam:-(

Życzę udanych tegotygodniowych wizyt!!!!!!!!!!!!

Lilu! Oczywiście, że będziemy pamiętać! Zaciskamy mocno kciuki, aby wszystko dobrze poszło! Wracaj do nas szybko!

Dziękuję naprawdę Dziewczynki za troskę,ale to się chyba już nie poukłada:-(. Obiecałam sobie,że jeszcze kilka dni nie będę o tym myśleć,ale jak się nie odezwie i jakoś tego nie załagodzi,to podejmę już poważne kroki,żeby to załatwić definitywnie. Pewnych rzeczy po prostu pojąć nie mogę:-:)sorry2:. I chyba nie pozwolę się tak traktować!!! W każdym razie łatwo nie będzie na pewno...

Lilu , całym serduszkiem jestem z Tobą i wracaj szybciutko!!!
Taka ja , zdrówka życzę:-)
Jutro mam wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki,żeby zrobił mi usg i potwierdził dziewczynkę;-)

Ostatnia edycja:
Witam się od rana. Przede wszystkim powodzenia na dzisiejszych badaniach, Angelus trzymam kciuki za dziewczynkę :)
Lilu trzymaj się, żeby Ci czas w tym szpitalu jak najszybciej zleciał.

Znowu zostałam obudzona o 6 rano... Pogoda narazie dopisuje, mam nadzieję, że tak pozostanie. Miłego dnia życzę

A u nas dzis pada be.

Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Kciuki zacisniete, trzymaj sie kochana, korzystaj tam , z tego , ze mozesz odpoczac.
Dziękuję naprawdę Dziewczynki za troskę,ale to się chyba już nie poukłada:-(. Obiecałam sobie,że jeszcze kilka dni nie będę o tym myśleć,ale jak się nie odezwie i jakoś tego nie załagodzi,to podejmę już poważne kroki,żeby to załatwić definitywnie. Pewnych rzeczy po prostu pojąć nie mogę:-:)sorry2:. I chyba nie pozwolę się tak traktować!!! W każdym razie łatwo nie będzie na pewno...

Jutro mam wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki,żeby zrobił mi usg i potwierdził dziewczynkę;-)
Wiesz nie rob na razie nic , zostaw to i poczekaj, czas jest czasami najlepszym doradca. Po co masz powiedziec za duzo i potem tego zalowac. Zycze ci , zeby Ci potwierdzil na 200% dziewczynke.

Witam się i ja,
dzieć już do szkoły powędrował acz niechętnie bo czuje już wakacje i mu sie nie chce wstawać ;)
Ja zjadłam bułkę i kakao plus witaminki i z głodnym mogę pogadać ;)
U nas z pogodą to chyba dziś burzowo będzie bo tak się zanosi ale przynajmniej nie trzeba będzie na działke jechac podlewać ;) My też w miarę wekend spędziliśmy, fakt że małż pokój malował i ściany zdobił ale w wolnej chwili nad jeziorko skoczyliśmy a wczoraj dzieci nóżki pomoczyły choć ogólnie ludzi było multum a dzieci w wodzie ogrom (myślałam że za wcześnie jeszcze na kąpiele ) ;)

A mój trzeci okruszek wczoraj praktycznie cały dzionek się nie ruszył, zaczął dopiero na wieczórale to wtedy tak dał do wiwatu że 2 godziny ciągiem kopał jak szalony :)

Za wszystkie dziewczyny wizytowe i szpitalne trzymam kciukasy :)

dziendberek

boze jak mnie wczoraj zlapalo-bol podbrzusza(caly tez zrobil sie twardy) i mega bol plecow! masakra wzielam nospe to pokims czasie brzuch wrocil do siebie ae te plecy...

Jeszcze raz spytam mamusie alergiczki-wiecie moze ile wapna mozna dzinnie wziasc?

lilu-trzymaj sie ,odpoczywaj ,jak mus to mus

Angelus-tez trzymam kciuki ,zeby sie poukladalo,zwiazek to ciezka praca-dacie rade:)

reklama
Mnie gin pozwolil na takie dwie rozpuszczane tablety dziennie. ale starałam sie brac jak najrzadziej. Samo wapno nie powinno Ci zaszkodzic chyba, że jestes jedną z tych ciężarówek które mają kłopoty z żelazem... wtedy nie tyle co zaszkodzi ile po prostu będzie sprawiac, że żelazo z witaminek będzie się słabiej wchłaniac... dlatego nie łącz tych suplementów, bierz ewentualnie w jakims odstepie czasowym:)
U nas dziś niestety pada od rana i coś złośc mi się załączyła na bałagan jaki robi nasza wspollokatorka:( Chyba czeka mnie poważna rozmowa...
Miłego dnia:)

Do góry