reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

ja też jej nie wierzyłam ani przez sekundę:/

ja juz od kilku poniedziałków zaczynam dietę i efekt jest taki, że... od następnego na 100% zacznę:///
udało mi sie znaleźć te lody lion (wszystko przez cristal) i na spacerku swe kroki kieruję do sklepu i wiadomo z czym wychodzę...gubią mnie jeszcze białe michałki. Nigdy nie przepadałam za tymi klasycznymi michałkami, ale te białe są MEGA w każdym względzie! BOSKIE!

reklama
olcia ja własnie weszłam na watek JEDZĄC TE MICHAŁKI :-D :-D ostatnio w Biedronie były luzem na wagę więc nie pisze ile ich wzięłam i ile ich już zjadłam.... - są BOSKIE to fakt, ja kocham jeszcze trufle:-) to mnie gubi słodycze, słodycze slodycze bez nich nie umiem życ:confused2: bo na obiad to ja potrafie zjeść sama marchewkę ale co z tego jak poprawię to czekoladą lub Michałkami właśnie:-(
Ja już chyba nigdy nie schudnę:sorry: a na pewno nie zimą, gdzie teraz siedze i co rusz wpisuję tylko nowe przepisy do zeszytu....

Moje lustro mówi mi co innego ...a to wszytko przez patologiczne związku w których tkwiłam:zawstydzona/y:
Mamolka Kochana Ty nawet umorusana ziemią wyglądasz jak królewna a ja bez makijażu mogła bym dzieci straszyć:no:
chociaż moje to chyba już przywykły:sorry:
Krolcia to świetnie że @spokojnie przebiega:tak::tak:
Sarka ja też dałam sie skusić na te łakocie:-) czerwone białe brązowe mniam:tak:

Aluśka więcej wiary w siebie. ;) Ja na Twój temat mam zdanie, że jesteś mądrą, miłą, sympatyczną, troskliwą, ładną, delikatną kobietą. Wcale nie uwazam, ze jestes gruba. Zawsze o wszystkich pamiętasz. :)))

Michałki powiadacie;-)
Cóż, ja ostatnio też sobie na słodycze pozwalam, a jak trafię na liona, to koniecznie muszę nabyc, bo to jakieś limitowane lody chyba są - nigdzie nie ma:eek:
A waga i tak spada:-) Bo poza tym dalej trzymam się zasad dukana. Tak raczej luźno się trzymam ;-)

Elena - dobre z tymi papierosami:-D
Ale one tak naprawdę powstrzymują tylko od podjadania, a same nie odchudzają.
Chrom powstrzymuje chęc na słodycze, dlatego warto się objadac cebulą:-D Chociaż ja nigdy nie zaobserwowałam jego spektakularnego działania:-D

No to od pon. zaczynam dietę ;) Dostałam dziś rozpiskę dzienną. Na 1400 kcal. Mąż ma 2000 ;) Nie mam pojęcia, czy do duże czy małe porcje, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ile składników wchodzi na tyle gramów. Ale podejrzewam, że wiele tego nie jest ;)

Chciałam załączyć pdfa, ale plik jest niestety za duży na forum :/

reklama
Jasne, prześlijcie mi na priv. maile :)

Tylko jeszcze dodam, że składniki w mojej diecie są obliczone na raczej niską aktywność fizyczną (1,5 - w skali 1,4-2), a w Męża diecie na średnią. Podobno powinniśmy zrzucać 2-4 kg na miesiąc, czyli do Sylwestra osiągniemy cel ;)

Do góry