reklama
ja też mam jeszcze kresę...troszkę zbladła, ale jest...i okresu nie mam jeszcze. Fakt, że karmię i mój gin mówi, że mam spokojnie czekać. Niektóre babeczki tak mają.
cwietka faktycznie w kwestii wagi lepiej sie nie wypowiadaj...:/
cwietka faktycznie w kwestii wagi lepiej sie nie wypowiadaj...:/
mamolka
Fanka BB :)
Olcia- ja tak miałam- póki Olek chociaż raz dziennie ssał pierś okresu nie miałam, dopiero jak zupełnie odstawiłam od piersi, minął miesiąc i dopiero dostałam @
krolcia
Fajki zajmują ręce. Nie palisz ręce lecą po coś innego, najczęściej jedzenie. Skład papierosa nie ma tu nic do rzeczy.
Elena ja też ma kreskę na brzuchu i mam dziwne wrażenie że już mi tak zostanie
Co do kg to trochę ostatnio mi ich przybyło przez obżarstwo jak miałam 3 na plusie to teraz pewnie z 6 jest zresztą ile by nie ważyła to grubo się czuję:-(
Co do kg to trochę ostatnio mi ich przybyło przez obżarstwo jak miałam 3 na plusie to teraz pewnie z 6 jest zresztą ile by nie ważyła to grubo się czuję:-(
mamolka
nie wierzcie Aluśce- widziałam ją na żywo- laska jak się patrzy- a że ja wtedy umorusana od babrania się w ziemi byłam to już w ogóle jak kopciuch przy niej wyglądałam
reklama
krolcia
Kompletnie jej nie wierzę!!!!!!!!!! Zdjęcia na zamkniętym biją chudością po oczach na każdym wejściu w ten wątek!!!!!
Moja @ w końcu chyba dochodzi do siebie. Bilans jak dotąd(4 dni) 2 tampony i paczuszka wkładek higienicznych:-). A pomyśleć, ze pierwsza po porodzie to 10 tamponów dziennie!
Moja @ w końcu chyba dochodzi do siebie. Bilans jak dotąd(4 dni) 2 tampony i paczuszka wkładek higienicznych:-). A pomyśleć, ze pierwsza po porodzie to 10 tamponów dziennie!