reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Na razie piekę bułki ;)
I ułożyłam jadłospis na przyszły tydzień. Masakra... TYLE pysznych przepisów musiałam ominąć :/
Jak się zważę w poniedziałek i okaże się, że nic nie schudłam, to olewam tą dietę ;)

Elena - racja. Ale to moja pierwsza w życiu dieta i już wymiękam :/ I to nawet nie chodzi o to, że jestem głodna. Nawet dużo rzeczy mogę jeść. Ale ja nie znoszę, jak mnie coś ogranicza. Od razu mam największą ochotę na to, czego nie wolno.
A do tego Mąż też jest na tej diecie i codziennie przy śniadaniu i obiedzie słyszę: i ja się mam tym najeść? Jeszcze raz tak powie i go zatłukę tępym nożem. No masakra...

WRUBLIK NA PEWNO SIĘ NA NIEJ NIE ODBIŁO!! Zobacz ja w ciazy TYLKO schudłam..Wystartowałam z większa waga niż skończyła ciąże!! Wprawdzie jakies ok.5 kg mniej no ale......

Nie wiem, czy to kwestia diety czy czego, ale w tydzień zleciało mi 5 centymetrów w pasie!!! Do przedciążowych 60 cm jeszcze co prawda trochę brakuje, ale już jest nieźle - tendencja jest wyraźnie spadkowa ;)
Jutro się ważę - będzie chwila prawdy ;)

Wrublik mysle ze zwyczajnie taki typ skoro wyniki ma ok, zobacz z Gufi i Olcia tez nie maja wielkich dziewczynek, zdecydowanie waga kurczakowa wiec spokojnie dbaj o siebie i sie nie przejmuj bo nerwami mozesz zaszkodzic fasolinkowi :)

Ewa u mnie tez szybko zniknely centymetry z brzucha a na wadze nie bylo szalu :) myszle ze to wlasnie inne jedzonko i regularnosc sprawiaja........ aleeeeee :O:O:O:O:O:O:O:O ile mialas cm w pasie przed ciaza????????????? chyba sie pomylilas i zamiast 0 chcialas cos innego napisac :O:O:O:O:O

reklama
Naprawdę miałam 60 ;) I to jest największy ból, bo ja bardzo lubiłam ten wymiar ;) Biodra mam szerokie z natury, to sobie chociaż brzuchem odbijałam :) W ciąży mi się obwód prawie podwoił ;)
Śmiałam się zawsze, że z idealnych wymiarów 90-60-90 zgadza mi się tylko środek ;) W górnym miałam 10 cm za mało, a w dolnym 10 cm za dużo :D

Po ciąży na długi czas zatrzymało mi się powyżej 80 cm, a teraz jest 79. Chciałabym chociaż do 70 zejść, ale nie wiem, czy to jest wykonalne...

Do góry