reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Na razie piekę bułki ;)
I ułożyłam jadłospis na przyszły tydzień. Masakra... TYLE pysznych przepisów musiałam ominąć :/
Jak się zważę w poniedziałek i okaże się, że nic nie schudłam, to olewam tą dietę ;)

Elena - racja. Ale to moja pierwsza w życiu dieta i już wymiękam :/ I to nawet nie chodzi o to, że jestem głodna. Nawet dużo rzeczy mogę jeść. Ale ja nie znoszę, jak mnie coś ogranicza. Od razu mam największą ochotę na to, czego nie wolno.
A do tego Mąż też jest na tej diecie i codziennie przy śniadaniu i obiedzie słyszę: i ja się mam tym najeść? Jeszcze raz tak powie i go zatłukę tępym nożem. No masakra...

WRUBLIK NA PEWNO SIĘ NA NIEJ NIE ODBIŁO!! Zobacz ja w ciazy TYLKO schudłam..Wystartowałam z większa waga niż skończyła ciąże!! Wprawdzie jakies ok.5 kg mniej no ale......

Nie wiem, czy to kwestia diety czy czego, ale w tydzień zleciało mi 5 centymetrów w pasie!!! Do przedciążowych 60 cm jeszcze co prawda trochę brakuje, ale już jest nieźle - tendencja jest wyraźnie spadkowa ;)
Jutro się ważę - będzie chwila prawdy ;)

Wrublik mysle ze zwyczajnie taki typ skoro wyniki ma ok, zobacz z Gufi i Olcia tez nie maja wielkich dziewczynek, zdecydowanie waga kurczakowa wiec spokojnie dbaj o siebie i sie nie przejmuj bo nerwami mozesz zaszkodzic fasolinkowi :)

Ewa u mnie tez szybko zniknely centymetry z brzucha a na wadze nie bylo szalu :) myszle ze to wlasnie inne jedzonko i regularnosc sprawiaja........ aleeeeee :O:O:O:O:O:O:O:O ile mialas cm w pasie przed ciaza????????????? chyba sie pomylilas i zamiast 0 chcialas cos innego napisac :O:O:O:O:O

reklama
Naprawdę miałam 60 ;) I to jest największy ból, bo ja bardzo lubiłam ten wymiar ;) Biodra mam szerokie z natury, to sobie chociaż brzuchem odbijałam :) W ciąży mi się obwód prawie podwoił ;)
Śmiałam się zawsze, że z idealnych wymiarów 90-60-90 zgadza mi się tylko środek ;) W górnym miałam 10 cm za mało, a w dolnym 10 cm za dużo :D

Po ciąży na długi czas zatrzymało mi się powyżej 80 cm, a teraz jest 79. Chciałabym chociaż do 70 zejść, ale nie wiem, czy to jest wykonalne...

Do góry