reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Witajcie. Mam już wyniki badań. Moja przysadka mózgowa się rozhulała i rozbuchała prolaktynę, stąd brak okresu. Od dzisiaj zaczynam brać Bromocorn po 1/4 tabletki przez tydzień a potem po 1/2 tabletki. Jak nie dostane okresu w przeciągu miesiąca to muszę wrócić do lekarza.

A moja waga uparcie waha się między 62-65, w zależności od pory dni ;-)

reklama
kbetina mam nadzieję, że nie będziesz miała po tabletkach dolegliwości żołądkowych :-) dlatego stopniowo się zaczyna je brac, ale chyba tak źle nie jest z tą prolaktyną bo w ogóle nie masz dużej dawki. oby się poprawiło :-)

kbetina mam nadzieję, że nie będziesz miała po tabletkach dolegliwości żołądkowych :-) dlatego stopniowo się zaczyna je brac, ale chyba tak źle nie jest z tą prolaktyną bo w ogóle nie masz dużej dawki. oby się poprawiło :-)

mam wynik 234 po obciążeniu MTC, a bez obciążenia mam w normie

kbetina - grunt że zdiagnozowane teraz już pójdzie z górki
A ja już nie mogę powiedzieć 'wypadają mi włosy', ja normalnie zaraz łysieć będę. Łykam jakieś tabletki, smaruję głowę jaką śmierdzącą cudowną odżywką i nic, wychodzą garściami - masakra - łysa zostanę jak tak dalej pójdzie

Ja też gubię i przez to mam jeszcze większy syf w mieszkaniu. Wszędzie walają się moje kłaki. Jedyne, co mnie pociesz, to, że mam krótkie włosy - gdybym miała długie byłoby jeszcze więcej śmieci.

u mnie popsuł sie stan całej skóry, wszedzie diody :(. Goska cała urode zabrała. Włosy bez zmian. Za to na mojej dietce antyalergicznej gdzie oliwa z oliwek to jedyny tłuszcz, moje paznokcie sa w rewalacyjnym stanie. a zawsze były liche. waga bez zmian :(

A ja mam problem...Ciuchy mi z tyłka zlatuja, bluzki luzne, wygladam jak w ciuchach po starszej siostrze a r. mniejsze jeszcze są za małe. Poza tym mam nadzieje, że tendencja spadkowa sie utrzyma więc zakupów nie robie na razie. Dzięki Bogu za legginssy..Tylko ten wystajacy brzuch i celluli wszedzie buuuuuuu.No ale sztuke maskowania opanowałam i cały czas sie ucze hi hi hi hi.

ech, spadki... a u mnie nie wiadomo czemu nawrót wagi, dziś już znowu 0,5kg w górę, a mąż ma chyba radochę wczoraj kupił pączki :( zjadłam, róże :) podziękowałam i bluzkę... w największym rozmiarze jaka była (i śmiał mi to jeszcze powiedzieć) :) :( bluzka piękna i nawet na mnie super wchodzi, tylko świadomość że powracam do największych w życiu rozmiarów 44 jakoś mnie dołuje, no a ten brzuch szkoda gadać, trzeba się brać do roboty, tylko jak siebie zmobilizować kiedy siedzę w takim dołku?

reklama
Wrublik faceci sią beznadziejnie niedelikatni....Tulka Cię...Ja włozyłam tyłek w 40 tylko hmmm usiac za bardzo nie dałabym rady i marne szanse na dopięcie zamka...Więc z żalem sciągnełam z tyłka i nadal 42/44...

Do góry