reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
a u mnie bez zmian - czyli waga pomiędzy 69,8 a 70,5.Codziennie inna;-) ale to moja wina, że waga nie spada, bo w tej chwili nie jem jedynie chleba jedząc w zamian pieczywo chrupkie. Aha, i ostatnio aż mi się ręce trzęsą do chipsów i słodyczy. sit.

mam okrutne rozstępy na nogach, głównie udach. I niestety dosyć zwisający brzuch. Raczej spory do tego.

Także w 4 miesiące po porodzie jestem niezadowolona ze swojego wyglądu. Myslę, że byłoby znacznie lepiej, gdybym wytrwała w diecie.

Chyba nam zaginął wątek o "zadbanych grudniowych mamach" więc pisze tutaj;)
W końcu podjęłam się moderowania wątku : Modowe porady i inspiracje... co prawda nie mam jeszcze praw moderatorskich ale to pewnie kwestia czasu. Bardzo chcę ozywić ten watek dlatego bardzo was prosze o udzielanie się :) I porady co chciałybyście znaleźć w wątku o modzie i stylu :)

A Meg i Kasia nadal tam moderują??? znam je dłuugo..Meg z listopada 2006 i hmmmm....No ale dla Ciebie będe tam zaglądać :-)

Już nikt oprócz mnie tam nie moderuje. Przekazały mi całkiem ten dział i czekam na prawa moderatorskie, żeby z nim porządnie ruszyć bo widze, że wiele jest do zrobienia.

Dziękuję BODZINKA :* kochana jesteś :)

Wreszcie waga w dół :-):-):-) pierwszy raz od wyjscia ze szpitala. Cały czas było 72-74. A tu mi wczoraj wyskakuje lekko powyzej 70 :)))). Dalej duzo ale co tam. choc odrobine sie ruszyło

Wiolcia - zajrzałam, udzieliłam się;-), faktycznie czeka Cię sporo pracy, już dawno nikt tam nie sprzątał;-)
Widziałam i OGROOOOMNIE dziekuję :) Powiem ci że strasznie mnie niektóre tematy kolą w oczy, widzę ten dział inaczej i szerzej więc nie mogę się doczekać pełnej moderacji bo trzeba tam zrobić wieeelkie porządki :)

Sunflower tobie też baaaardzo dziękuje :)

reklama
Do góry