reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Jest nas nie duzo ale w grupie zawsze razniej:-)
Yvona a wyobrazasz sobie byc na takiej diecie jak np Hannah i karmic piersia?Bo ja bym miala wyrzuty sumienia ze dziecku nie dostarczam skladnikow odzywczych:tak:Dlatego ja mysle ze raczej nie moge niz nie chce;-)

asia ja mysle ze dzidzius i tak z mlekiem wyciaga z organizmu co najlepsze-a potem za deficyt mozna tylko siebie obwiniac bo sie pewnych składników nie dostarczalo w diecie no i faktycznie z czasem i na jakosc mleka to sie udzieli. DLatego na razie nie dietuje.

:confused: po wczorajszej uczcie paczkowej, dodatkowo wieczorkiem "podlanej" winkiem grzanym - dziś na wadze mniej:confused::confused: ciekawostka. Tyle, że już obiadu nie zjadłam. Wczoraj było 71,5, a dzis 70,30. Może jednak ta waga się popsuła?? nie wiem. Wg wagi od poniedziałku straciłam 1,9 kg.

asjaa
nic tylko dieta pączkowa hehehe:-D jesli z wagą wszytsko ok, to bardzo ładny masz wynik.

Dziewczyny
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.

asjaa Ty cholero to lepiej schudłaś jak ja na tym całym Ducanie:-D
super, gratki;-)

bueheheheheheheh :)

U mnie wagowy przestój ale do odchudzania zapał też zmalał :/ .. dziś oglądałam najnowszy teledysk lady gagi - strasznie podoba mi się jej ciało- ja to nawet jakby schudła 100 kg takiej figury nigdy nie osiągnę :( :)

mamolka, bo wtedy będziesz przeźroczysta.
Ja widzę po pasku, że znów schudłam. Jednak karmienie piersią to dobra metoda.

sarka, wynik miły memu oku, ale jakoś w cuda nie wierzę i pewnie waga z biedronki jaja sobie ze mnie robi;-);-)
zresztą w żadnym strategicznym punkcie nie widzę, żebym schudła.
Ale to nic, czuję, że (pomijając wczorajszy dzień) zdrowo się odżywiam i do tego smacznie, więc super:-D

reklama
Ja własnie zrobiłam sobie ucztę wg przepisu Wiolci.
Pieczywo chrupkie, na to serek waniliowy, cynamon i kawałek jabłuszka. Smakowało jak nalesniki z jabłkami lub szarlotka pychotka. Do tego czerwona herbatka.

Zrobiłam sobie peeleng całego ciała z kawy i cynamonu, potem wsmarowałam krem modelujący brzuch i talię, a zaraz z 15 minut poćwiczę na hula hop.

mamolka
Lady Gaga jest bardzo szczupła, ale raczej ma "męskie ciało".

Ostatnia edycja:
Do góry