Ja ale ja jakos "samo się" odchudzam ;-)Ja widze ze duzo jest juz na diecie.I gratuluje wytrwalosciA kto jeszcze oprocz mnie nie moze sie odchudzac z powodu karmienia piersia
reklama
Jest nas nie duzo ale w grupie zawsze razniej:-)
Yvona a wyobrazasz sobie byc na takiej diecie jak np Hannah i karmic piersia?Bo ja bym miala wyrzuty sumienia ze dziecku nie dostarczam skladnikow odzywczychDlatego ja mysle ze raczej nie moge niz nie chce;-)
Yvona a wyobrazasz sobie byc na takiej diecie jak np Hannah i karmic piersia?Bo ja bym miala wyrzuty sumienia ze dziecku nie dostarczam skladnikow odzywczychDlatego ja mysle ze raczej nie moge niz nie chce;-)
asia ja mysle ze dzidzius i tak z mlekiem wyciaga z organizmu co najlepsze-a potem za deficyt mozna tylko siebie obwiniac bo sie pewnych składników nie dostarczalo w diecie no i faktycznie z czasem i na jakosc mleka to sie udzieli. DLatego na razie nie dietuje.
po wczorajszej uczcie paczkowej, dodatkowo wieczorkiem "podlanej" winkiem grzanym - dziś na wadze mniej ciekawostka. Tyle, że już obiadu nie zjadłam. Wczoraj było 71,5, a dzis 70,30. Może jednak ta waga się popsuła?? nie wiem. Wg wagi od poniedziałku straciłam 1,9 kg.
Ha-NN-aH
BB fan
asjaa
nic tylko dieta pączkowa hehehe jesli z wagą wszytsko ok, to bardzo ładny masz wynik.
Dziewczyny
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.
nic tylko dieta pączkowa hehehe jesli z wagą wszytsko ok, to bardzo ładny masz wynik.
Dziewczyny
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.
mamolka
Fanka BB :)
asjaa Ty cholero to lepiej schudłaś jak ja na tym całym Ducanie
super, gratki;-)
bueheheheheheheh
U mnie wagowy przestój ale do odchudzania zapał też zmalał :/ .. dziś oglądałam najnowszy teledysk lady gagi - strasznie podoba mi się jej ciało- ja to nawet jakby schudła 100 kg takiej figury nigdy nie osiągnę
sarka, wynik miły memu oku, ale jakoś w cuda nie wierzę i pewnie waga z biedronki jaja sobie ze mnie robi;-);-)
zresztą w żadnym strategicznym punkcie nie widzę, żebym schudła.
Ale to nic, czuję, że (pomijając wczorajszy dzień) zdrowo się odżywiam i do tego smacznie, więc super
zresztą w żadnym strategicznym punkcie nie widzę, żebym schudła.
Ale to nic, czuję, że (pomijając wczorajszy dzień) zdrowo się odżywiam i do tego smacznie, więc super
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Ja własnie zrobiłam sobie ucztę wg przepisu Wiolci.
Pieczywo chrupkie, na to serek waniliowy, cynamon i kawałek jabłuszka. Smakowało jak nalesniki z jabłkami lub szarlotka pychotka. Do tego czerwona herbatka.
Zrobiłam sobie peeleng całego ciała z kawy i cynamonu, potem wsmarowałam krem modelujący brzuch i talię, a zaraz z 15 minut poćwiczę na hula hop.
mamolka
Lady Gaga jest bardzo szczupła, ale raczej ma "męskie ciało".
Pieczywo chrupkie, na to serek waniliowy, cynamon i kawałek jabłuszka. Smakowało jak nalesniki z jabłkami lub szarlotka pychotka. Do tego czerwona herbatka.
Zrobiłam sobie peeleng całego ciała z kawy i cynamonu, potem wsmarowałam krem modelujący brzuch i talię, a zaraz z 15 minut poćwiczę na hula hop.
mamolka
Lady Gaga jest bardzo szczupła, ale raczej ma "męskie ciało".
Ostatnia edycja: