reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Sarka ja mam taką samą wagę jak ty i też nie chce spać:/ Już było 79 ale sobie troszkę odpuściłam i znów 81!! Tylko że ja do tego strasznie malutka jestem - 162 cm :( Powiem ci, że ja przed ciążą jadłam małe posiłki ale często bo co 3h zero podjadania i chudłam 5 kg miesięcznie bez ćwiczeń! Chyba spróbuję ułożyć plan dnia Krzysiowi to i mnie może sie uda jeść co 3h.

Rękami i nogami mam tak samo!! Skóra sucha niesamowicie:/ Piję więcej wody i smaruje sie kremami to troszke pomaga.

reklama
sarka, ja ma wieczy problem ze skórą rąk i nadgarstków, wg dermatolog to kwestia detergentów, mam zakazane wykonywanie prac domowych bez rękawiczek:baffled:

No i właśnie - dobrym sposobem nawilżenia rąk jest grube nałożenie kremu do rak i nałożenie rękawiczek gumowych (ja mam takie grubsze, z wyściółką bawełniana) - krem nieźle sie wchłania, szczególnie, jak robisz coś np zmywasz pod ciepłą wodą:-)

Wiolcia hehe no ja niewiele wieksza bo 164;)

asjaa u mnie nie mam mowy o kremie do rąk, bo mi skóre wypala, tylko jakies bezzapachpwe masci ale nic mi nie pomaga, daje chwilową ulgę, a zwykłe mycie rąk jest dla mnie bolesne tak mam popekane:(

Ja kiedyś nakładałam baaardzo grubą warstwę kremu nivea tego zwykłego z niebieskim wieczkiem(tylko on mi pomagał w tak kryzysowych sytuacjach). Na to nakładałam wtedy gumowe rękawiczki te jednorazowe cieniutkie i na to normalne wełniane rękawiczki. Tak szłam spać. Rano zdejmowałam wszystko myłam ręce i smarowałam normalnie.

Przez noc skóra wchłonęła tyle ile potrzebowała. ręce były jak pupcia niemowlęcia!

Ja mam 164 i znowu 84 kg wrrrrrrrrrrr. Abo te wagi do niczego alebo z tych nerwów znowu żrem dla odmiany..A może to dlatego, ze po obiedzie????? Ja chce mież 7 z przoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

14 dzień Aw6
małe zestawienie
dsc012893.jpg

efekty były by pewnie jeszcze bardziej widoczne gdybym ćwiczyła więcej powtórzeń, zgodnie z harmonogramem. Ale nadal jestemna 8 powtórzeniach.
Ale o tak brzuch się wyrzeźbił. Mięśnie budują się najpierw u góry i stopniowo zanika oponka.

Ostatnia edycja:
Hmm po cc tez juz moge??? Bo efekty imponujace!!!!!
hmmm nie wiem jak jest po cc.
efekty sa takie poniewaz jestem na diecie. dodatkowo stosuje wychudzajacy peeleng z kawy 2 razy w tygodniu, naprzemienne prysznice i kosmetyki lirene z serii antycellulitisowe i modelujace.
No i dieta bogata w białko które buduje mięśnie.

Ostatnia edycja:
reklama
hannah super! Ja też 7 dni wytrzymałam, ale tak mnie ostatnio napiernicza kręgosłup, że nie mogłam ćwiczyć...no i diety też nie mogę jeszcze stosować...ehhhhhhhhhhhh

Do góry