reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy :)

Sarka ja mam taką samą wagę jak ty i też nie chce spać:/ Już było 79 ale sobie troszkę odpuściłam i znów 81!! Tylko że ja do tego strasznie malutka jestem - 162 cm :( Powiem ci, że ja przed ciążą jadłam małe posiłki ale często bo co 3h zero podjadania i chudłam 5 kg miesięcznie bez ćwiczeń! Chyba spróbuję ułożyć plan dnia Krzysiowi to i mnie może sie uda jeść co 3h.

Rękami i nogami mam tak samo!! Skóra sucha niesamowicie:/ Piję więcej wody i smaruje sie kremami to troszke pomaga.

reklama
sarka, ja ma wieczy problem ze skórą rąk i nadgarstków, wg dermatolog to kwestia detergentów, mam zakazane wykonywanie prac domowych bez rękawiczek:baffled:

No i właśnie - dobrym sposobem nawilżenia rąk jest grube nałożenie kremu do rak i nałożenie rękawiczek gumowych (ja mam takie grubsze, z wyściółką bawełniana) - krem nieźle sie wchłania, szczególnie, jak robisz coś np zmywasz pod ciepłą wodą:-)

Wiolcia hehe no ja niewiele wieksza bo 164;)

asjaa u mnie nie mam mowy o kremie do rąk, bo mi skóre wypala, tylko jakies bezzapachpwe masci ale nic mi nie pomaga, daje chwilową ulgę, a zwykłe mycie rąk jest dla mnie bolesne tak mam popekane:(

Ja kiedyś nakładałam baaardzo grubą warstwę kremu nivea tego zwykłego z niebieskim wieczkiem(tylko on mi pomagał w tak kryzysowych sytuacjach). Na to nakładałam wtedy gumowe rękawiczki te jednorazowe cieniutkie i na to normalne wełniane rękawiczki. Tak szłam spać. Rano zdejmowałam wszystko myłam ręce i smarowałam normalnie.

Przez noc skóra wchłonęła tyle ile potrzebowała. ręce były jak pupcia niemowlęcia!

Ja mam 164 i znowu 84 kg wrrrrrrrrrrr. Abo te wagi do niczego alebo z tych nerwów znowu żrem dla odmiany..A może to dlatego, ze po obiedzie????? Ja chce mież 7 z przoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

14 dzień Aw6
małe zestawienie
dsc012893.jpg

efekty były by pewnie jeszcze bardziej widoczne gdybym ćwiczyła więcej powtórzeń, zgodnie z harmonogramem. Ale nadal jestemna 8 powtórzeniach.
Ale o tak brzuch się wyrzeźbił. Mięśnie budują się najpierw u góry i stopniowo zanika oponka.

Ostatnia edycja:
Hmm po cc tez juz moge??? Bo efekty imponujace!!!!!
hmmm nie wiem jak jest po cc.
efekty sa takie poniewaz jestem na diecie. dodatkowo stosuje wychudzajacy peeleng z kawy 2 razy w tygodniu, naprzemienne prysznice i kosmetyki lirene z serii antycellulitisowe i modelujace.
No i dieta bogata w białko które buduje mięśnie.

Ostatnia edycja:
reklama
hannah super! Ja też 7 dni wytrzymałam, ale tak mnie ostatnio napiernicza kręgosłup, że nie mogłam ćwiczyć...no i diety też nie mogę jeszcze stosować...ehhhhhhhhhhhh

Do góry