reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

ja wczoraj zaczelam 6W i dzis zaczynam zycie bez slodyczy :)))) no i bez chleba, ale to dla mnie akurat nie problem, bo pieczywko chrupkie jest dla mnie smaczniejsze. trzymajcie kciuki!

reklama
Powiem Wam, że w obwodzie bioderek biję Was na głowę ;) Ja dążę do Waszych obwodów wyjściowych ;) Ale dam radę :D Z brzuchem już dużo lepiej, może też sobie jakieś zdjęcie trzasnę :)

Mamolka
ładnie zjeżdżasz po obwodzie. Z wagą tez super.
Ewa
zrób zdjecie przed i później bedziesz mieć porównanie.
Ja juz po porannych cwiczeniach. Młoda śpi w huśtawce elektrycznej a Hania robiła fiku miku (fikołki). Razem się naciągamy hehe.

No to ja może zaprezentuje moje 87 cm ;) Stan wyjściowy - 60 cm. Docelowy - chociaż 75, a jak się uda to może 70?...:)
Mierzone w najszerszym miejscu oczywiście.
Czerwona krecha idąca przez pępek to odbicie od gumki dresowej ;) Zdjęcie słabe, bo jeszcze nie ma słonka w pokoju...

Pozostałe wymiary na dzień dzisiejszy (choć nie ma się czym chwalić :( ) to:
wzrost - 171 cm
waga - 69 kg (cel: 65 lub 62)
biodra - 107 cm (cel: choćby setka, już będę szczęśliwa ;))
udko - 62 cm (cel: nie mam pojęcia, bo nigdy nie mierzyłam; mierzone u samej góry, w najszerszym miejscu)
łydka - jest ok, więc nie mierzę :)

Zobacz załącznik 332242

wiecie co u nas dziwnego w Polszcze jest :) że wszędzie kobiety chcą mieć ładną dużą sterczącą pupę a u nas odwrotnie- chłopięcą ;/

Ja bym sobie chyba musiała odciąć tasakiem, żeby mieć płaski tyłek ;) Zawsze miałam okrągły, do tego szerokie biodra - no i wychodzi pokaźny obwód jak się to zsumuje ;) Ale ja tam lubię swój okrągły kształt, tylko w ciut mniejszej niż teraz wersji :)

Mnie tam się podobają kobiece sylwetki ala spora pupa, biust ;-) I w tym problem bo po karmieniu mój biust to dwa flaki :no::no::no: Powiedzcie mi czy jego wygląd się jakoś poprawi czy muszę przywyknąć do tego?? Chociaż tyle że spadł do 75G (z 75I)

wiecie co u nas dziwnego w Polszcze jest :) że wszędzie kobiety chcą mieć ładną dużą sterczącą pupę a u nas odwrotnie- chłopięcą ;/

o nie nie mi to się marzy taka pupa wenezuleska:-D jędrna, wystająca i przy tym wąskie biodra, mmmniam, niestety cierpię na płaskodupie i szerokie biodra brechhh:crazy:

Wczoraj w końcu zaliczyłam swoja pierwsza wizytę u gina po porodzie i wsio ok, miałam USG wszystko ładnie wróciło do normy - wskazania: ćwiczyć mięśnie kegla i tyle...no ale moja wymrozona 3 lata temu nadżerka nie wiadomo czy znów nie jest nadżerka, mam przyjść zaraz po pierwszej miesiączce i gin oceni czy to jest wywinięcie szyjki jeszcze poporodowe czy po prostu z wymrażania szlag trafił (po tak może być po porodzie że zabieg trzeba powtarzać) i wtedy wymrozimy znów, jesli bedzie ok (w co wątpię:/) to zakładamy od razu wkładkę mirenę (cytologię mi wczoraj pobrali), tak więc czekam na @....

Dziewczyny zdecydowane na Mirenę, kiedy zakładacie? jesteście na 100% zdecydowane??? ja generalnie tak, ale jak poczytałam o skutkach ubocznych to mi trochę mina zrzedła (wie,m wiem że i wit. C je ma, ale...), boje sie też tego że zabulę niemało kasy a mi ona np. wypadnie co sie zdarza.....:////

Przydałaby się grupa wsparcia dla ćwiczących. ;) Bo ja wczoraj prawie wymiękłam po 3 godzinach w sklepach...:( Ale wzięłam się w sobie i zrobiłam dwie serie po 6 powtórzeń. Uff... Na razie na wadze nic nie widać, ale trzymam się trochę bardziej prosto i czuję brzuch (czyli - mam tam jakieś mięśnie! niesamowite uczucie ;)).

Sarka - nic się nie martw. Ja mam i wystający tyłek, i szerokie biodra ;) 2 w 1 - jak szampon ;)

reklama
Ja się nic nie odchudzam, jem nawet więcej, a już wróciłam do swojej wagi z przed ciąży. Nie mogę się już doczekać kiedy sobie pojem słodycze.
Ja też mam płaski tyłek i chciałabym to zmienić, ale chyba się nie da. :no:

Do góry