reklama
Antylopka, powodzenia jutro:-):-):-)
ja jutro zaczynam w końcu jakąś dietę. I nie wiem jaką - dukana, czy taka, jak miałam przy cukrzycy ciążowej - czyli 5-6 posiłków dziennie, zero smażonego, tylko duszone, pieczone i grillowane, owoc tylko 1x dziennie do południa, chude mleko, dużo warzyw. Na takim jedzeniu w ostatnim miesiącu ciąży zleciała mi waga o 3 kg, jak widać wcześniej za bardzo się objadałam
ale ten dukan tez polecany i daje rezultaty... więc nie wiem
ja jutro zaczynam w końcu jakąś dietę. I nie wiem jaką - dukana, czy taka, jak miałam przy cukrzycy ciążowej - czyli 5-6 posiłków dziennie, zero smażonego, tylko duszone, pieczone i grillowane, owoc tylko 1x dziennie do południa, chude mleko, dużo warzyw. Na takim jedzeniu w ostatnim miesiącu ciąży zleciała mi waga o 3 kg, jak widać wcześniej za bardzo się objadałam
ale ten dukan tez polecany i daje rezultaty... więc nie wiem
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez sie musze za siebie wziac ... brzuchol ma nadal straszny. od 1 marca odstawiam na serio slodycze i pieczywo. bede jadla tylko chrupkie, bo uwielbiam. do tego musze wlaczyc cwiczenia na brzuch. 6 Weidera robilam kiedys i niestety dalam za wygrana gdzies przy 30 dniu. i obawiam sie, ze teraz tez nie dam rady. jutro sprobuje te 8 min cwiczen na brzuch - moze bedzie latwiej
cristalrose
Fanka BB :)
Gufi - to i tak jesteś wytrwała, ja wymiękłam po 10 dniach
O rany... Niezbyt pocieszające te Wasze doświadczenia z Weiderem. Zobaczymy, ile ja wytrwam
Póki co kolejne pół kilo zleciało z wagi - jeszcze pół i będę w pozycji wyjściowej Tylko że brzuch nie jest taki jak przed ciążą Do swojego płaskiego chyba nigdy już nie wrócę, ale będę próbować cokolwiek z nim zrobić. I tak się cieszę, że nie wisi. Jest po prostu trochę większy niż przedtem. Może te ćwiczenia pomogą...
Póki co kolejne pół kilo zleciało z wagi - jeszcze pół i będę w pozycji wyjściowej Tylko że brzuch nie jest taki jak przed ciążą Do swojego płaskiego chyba nigdy już nie wrócę, ale będę próbować cokolwiek z nim zrobić. I tak się cieszę, że nie wisi. Jest po prostu trochę większy niż przedtem. Może te ćwiczenia pomogą...
Ha-NN-aH
BB fan
Ja jestem na 8 dniu weidera, ale będę robić tylko do 10-ciu powtórzeń bo mj kręgosłup więcej nie daje rady. Będę ćwiczyć 3 miesiace, a może i dłużej nie 42 dni. Już widzę rezultaty, mam 3 cm mniej w talii i 2 cm mniej w biodrach, w udzie tez znikło 2 cm. Pojawiły sie mięśnie, tylko szkoda że w wyższej bartii brzucha, a nie na dole gdzie jest więcej skóry.
Wczoraj zrobiłam peeleng z kawy. REWELACJA!!!! Dodałam żelu pod prysznic i cynamonu. Potem naprzemienne prysznice raz ciepłe raz chłodne. I cynamon mnie tak rozgrzał, że nawet przyjemnie było się polewać tą chłodną wodą.
Dzisiaj już ważę 65 kg, czyli 1,5 kg w tydzień bez specjalnej diety.:-) jeszcze tylko 1,5/2 kg i już będę zadowolona.
Kupiłam też żel na dzień z Lirene (antycellulitowy, wychudzający i modelujący) i krem modelujący brzuch i talię. Skórę po peelegu i tych kosmetykach mam super naciągniętą, ale nawilżoną.
Wczoraj zrobiłam peeleng z kawy. REWELACJA!!!! Dodałam żelu pod prysznic i cynamonu. Potem naprzemienne prysznice raz ciepłe raz chłodne. I cynamon mnie tak rozgrzał, że nawet przyjemnie było się polewać tą chłodną wodą.
Dzisiaj już ważę 65 kg, czyli 1,5 kg w tydzień bez specjalnej diety.:-) jeszcze tylko 1,5/2 kg i już będę zadowolona.
Kupiłam też żel na dzień z Lirene (antycellulitowy, wychudzający i modelujący) i krem modelujący brzuch i talię. Skórę po peelegu i tych kosmetykach mam super naciągniętą, ale nawilżoną.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
hannah - to ja w takim razie ide twoim tropem i od dzisiej zaczynam Weidera w okrojonej wersji )) moze u mnie tez beda takie rezultaty
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę zapału do ćwiczeń. Ze mnie taki leń, że aż wstyd. Na 6W wytrzymałam tylko.... jeden dzień. Już następnego miałam tysiąc wymówek Ale mam nadzieję, że codzienna porcja bujania, noszenia i robienia przysiadów z dzidziusiem też jakoś dobrze wpłynie na moją kondycję. W końcu to już 6-kilowe obciążenie.
a po tych 10 dniach były jakieś rezultaty??Gufi - to i tak jesteś wytrwała, ja wymiękłam po 10 dniach
kurczę, ja jestem leniwa
reklama
Pomierzyłam się - brzuch, bioderka, uda - i zobaczymy jak ćwiczenia wpłyną na moje centymetry
My mamy zamiar z Mężem dojść w Weiderze do 42 dnia, a potem albo na nim zostać, albo iść od nowa, albo zacząć jakiś nowy cykl. Zresztą - przyjdzie wiosna, a z nią długie spacery, rower, tenis - będzie więcej ruchu.
My mamy zamiar z Mężem dojść w Weiderze do 42 dnia, a potem albo na nim zostać, albo iść od nowa, albo zacząć jakiś nowy cykl. Zresztą - przyjdzie wiosna, a z nią długie spacery, rower, tenis - będzie więcej ruchu.