reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Ja mam zdjęcie brzucha z 2 dnia i potem wkleję jak wygląda teraz. To tylko 5/6 dni a już widać pierwsze efekty.

22 luty
pas 85 cm biodra 99 cm udo 56 cm
28 luty
pas 82 cm biodra 97 cm udo 54 cm

-1,5 kg

uczciwie bez wciągania brzucha

22luty11.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
HaNNaH różnica ogromna i to bardzo szybko!

A może, któraś z was wie kiedy można ćwiczyć brzuch po cc??

Wiolcia, myślę, że spokojnie już możemy, ja byłam tydz temu na wizycie kontrolnej, 8 tyg po porodzie i gin mi powiedział, że nawet należy ćwiczyć

a Ty dużo wcześniej ode mnie rodziłaś więc spokojnie już możesz
ja już robiłam brzuszki i nie czuję żadnego bólu czy dyskomfortu
wiadomo, nie można się przesilać i wariować z ilością ćwiczeń, ale normalny trening żeby wrócić do formy jest wskazany

6 Weidera ćwiczenia

a co chodzi z tą liczbą powtórzeń??

że codziennie zwiększa się liczbę serii i powtórzeń??
Seria to są wszytskie 6 ćwiczeń. Czyli w pierwszy dzień robisz wszytskie 6 ćwiczeń jeden raz, w drugim dniu robisz wszytskie 6 ćwiczeń dwa razy, w czwarty dzień robisz wszytskie 6 cwiczeń 3 razy. W każdym ćwiczeniu sa powtórzenia nogą.
1 ćwiczenie po 6 razy każdą nogą
2 ćwiczenie 6 razy
3 ćwiczenie po 6 razy każdą nogą
4 ćwiczenie 6 razy
5 ćwiczenie po 6 razy każdą nogą
6 ćwiczenie 6 razy.
I potem zwiększasz liczbę powtórzeń na nogę co 4 dni do 8, do 10 do 12 itp.
Mam nadzieję że nie namotałam.
W razie czego tu jest wiecej na ten temat
Aerobiczna 6 Weidera : Serie i cykle - A6Weidera.pl

reklama
a u mnie jak ostatnio postanowiłam robic brzuszki to dla Olka to była taka ATRAKCJA ( heheh ) że najzwyczajniej w świecie siadł sobie mi na brzuchu i śmiał się do rozpuku :-):-):-)

Hannah- jak w centymetrach widać różnicę :) JA od połowy stycznia też się mierzę w różnych partiach ciała- więc uważaj będę cię gonić w centymetrach :p :) :) 15.01-28.02 brzuch z 95 na 86,5 udo z 59,5 na 56 pupa z 103 na 97 waga z 73,8 na 68

Do góry