Ja się pochwalę, że kolejny kilogram poszedł sobie w siną dal Spadłam dzięki temu do kolejnej dziesiątki Jeszcze kilo do wagi sprzed ciąży i 4,5 do pożądanej Dieta drożdżówkowa czyni cuda A jak jeszcze zacznę ćwiczyć, to będę niknąć w oczach
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
mi spadło do 58kg, czyli przedciążowej, ale figura jest inna....
Antylopka
Potrojna mamuska
mnie trochę martwi ta moja sucha skóra, bo się boję, że się nie zregeneruje tak dobrze... Mój balsam niby pomaga, ale musiałabym 2 razy dziennie się nim packać. Już myślałam, co moge wprowadzić do diety, co by pomogło... oliwki działają bardzo dobrze w kremach, jak się je je to też??
mamolka
Fanka BB :)
mi figura też się zmieniła - choć uważam że po pierwszej ciąży gorzej wyglądałam, choć waga szybciej spadła. Dziś zobaczyłam po "6" "7" więc jestem tym bardziej zadowolona, waga na dziś 67,9 Tylko że teraz wcierałam w ciało dużo kosmetyków ujędrniająco- liftingująco- antycellulitowych + wcześniej peelingi, no i Dukan, w chwilowym zawieszeniu
Ha-NN-aH
BB fan
U mnie zdrowe odżywianie daje rezultaty. 1 kg w dół (ważę 65,5 kg)
Ćwiczenia sprawiły że biodra z 99 cm zeszły na 97 cm, brzuch z 85 cm na 83 cm, udo z 56 cm na 54 cm. Czyli na tydzień spadło wszedzie po 2 cm.
Ćwiczenia sprawiły że biodra z 99 cm zeszły na 97 cm, brzuch z 85 cm na 83 cm, udo z 56 cm na 54 cm. Czyli na tydzień spadło wszedzie po 2 cm.
Antylopka
Potrojna mamuska
zrobiłam sobie nowy blondzik na głowie w końcu jutro wracam do pracy, więc będzie mi lżej, jak w lustrze cos miłego od rana zobaczę...
zreszta juz miałam te moje myszowate odrosty, bo ostanio robiłam w listopadzie przed przyjazdem mamy (czyli jakoś na początku)
zreszta juz miałam te moje myszowate odrosty, bo ostanio robiłam w listopadzie przed przyjazdem mamy (czyli jakoś na początku)
ale Ty chyba karmisz cyckiem?? i wcierasz w siebie tyle tego??mi figura też się zmieniła - choć uważam że po pierwszej ciąży gorzej wyglądałam, choć waga szybciej spadła. Dziś zobaczyłam po "6" "7" więc jestem tym bardziej zadowolona, waga na dziś 67,9 Tylko że teraz wcierałam w ciało dużo kosmetyków ujędrniająco- liftingująco- antycellulitowych + wcześniej peelingi, no i Dukan, w chwilowym zawieszeniu
ja chyba zaczne diete po tłustym czwartku
reklama
mamolka
Fanka BB :)
ale Ty chyba karmisz cyckiem?? i wcierasz w siebie tyle tego??
ja chyba zaczne diete po tłustym czwartku
nie karmię, więc mogę sobie pozwolić