reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
500 brzuszków?:szok: Zakładając, że bym to zrobiła (zajęłoby mi to cały dzień) to następnego dnia bym nie wstała, a kolejnego dnia zabiłoby mnie stężenie kw. mlekowego:baffled:

... mi to jakieś 15 minut chyba zajmuje ;-)... ale ja przyzwyczajona. W 4 klasie podstawówki rodzice mnie wysłali na zajęcia taneczne, a tam taki wycisk dawali, że hej.
Jak kończyłam "karierę" w wieku 19lat to na porządku dziennym było 1000 brzuszków i innych ćwiczeń. Och miało się kondycje iiii mięśnie :happy:... a teraz po troszku chciałabym wrócić do tego. Chociaż szpagatów, salt itp już nie mam zamiaru robić :D

Smile to maż musi być zachwycony taka wygimnastykowana żoną :-p Świntuszka ze mnie ;-) Ale kamasutra cóz to dla Ciebie :-p
a w ogóle sliczna dziewczyna z Ciebie wiesz??? Tak lubie na Twój awtar zerkac ;-)

świńtuszki :p

pytanie z innej beczki

Boli którąś jeszcze kość ogonowa? Mnie zaczęła boleć jeszcze w ciąży, ale teraz to tragedia. Podróż autem, w kinie czy nawet teraz przed kompem dłużej niż 20 min jest dla mnie męczarnią. Myślicie że ortopeda coś na to poradzi?

mamolka moja siostra miała złamana kość ogonową o coś sie uderzyla już dobrze nie pamiętam ale też ja bolało skończyło sie zwolnieniem i tyle

Uroczyście oświadczam, że wrócił mi okres :-) I to sam, naturalnie. Dostałam tabsy na wywołanie, ale chciałam się za to zabrać po wakacjach, a tu psikus. Przyznam, że najpierw nie wiedziałam, co to do cholery ma być :-D

Mamolka - mnie nie boli. Trochę czułam lędźwie zaraz po porodzie jak długo nosiłam małą, ale potem kręgosłup wrócił na swoje miejsce i już jest ok.

Smile - łał! Ja to leniwiec jestem. Może po 2 ciąży zacznę brzuszki robić. Na razie mi się nie chce ;-)

Ja wczoraj zaczęłam a6w :) Ciekawe na ile wystarczy mi siły i zapału. Na wszelki wypadek wciągnęłam też Synala, zrobił tabelkę i będziemy sobie zaznaczać wszystko :)

reklama
Do góry