reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
500 brzuszków?:szok: Zakładając, że bym to zrobiła (zajęłoby mi to cały dzień) to następnego dnia bym nie wstała, a kolejnego dnia zabiłoby mnie stężenie kw. mlekowego:baffled:

... mi to jakieś 15 minut chyba zajmuje ;-)... ale ja przyzwyczajona. W 4 klasie podstawówki rodzice mnie wysłali na zajęcia taneczne, a tam taki wycisk dawali, że hej.
Jak kończyłam "karierę" w wieku 19lat to na porządku dziennym było 1000 brzuszków i innych ćwiczeń. Och miało się kondycje iiii mięśnie :happy:... a teraz po troszku chciałabym wrócić do tego. Chociaż szpagatów, salt itp już nie mam zamiaru robić :D

Smile to maż musi być zachwycony taka wygimnastykowana żoną :-p Świntuszka ze mnie ;-) Ale kamasutra cóz to dla Ciebie :-p
a w ogóle sliczna dziewczyna z Ciebie wiesz??? Tak lubie na Twój awtar zerkac ;-)

świńtuszki :p

pytanie z innej beczki

Boli którąś jeszcze kość ogonowa? Mnie zaczęła boleć jeszcze w ciąży, ale teraz to tragedia. Podróż autem, w kinie czy nawet teraz przed kompem dłużej niż 20 min jest dla mnie męczarnią. Myślicie że ortopeda coś na to poradzi?

mamolka moja siostra miała złamana kość ogonową o coś sie uderzyla już dobrze nie pamiętam ale też ja bolało skończyło sie zwolnieniem i tyle

Uroczyście oświadczam, że wrócił mi okres :-) I to sam, naturalnie. Dostałam tabsy na wywołanie, ale chciałam się za to zabrać po wakacjach, a tu psikus. Przyznam, że najpierw nie wiedziałam, co to do cholery ma być :-D

Mamolka - mnie nie boli. Trochę czułam lędźwie zaraz po porodzie jak długo nosiłam małą, ale potem kręgosłup wrócił na swoje miejsce i już jest ok.

Smile - łał! Ja to leniwiec jestem. Może po 2 ciąży zacznę brzuszki robić. Na razie mi się nie chce ;-)

Ja wczoraj zaczęłam a6w :) Ciekawe na ile wystarczy mi siły i zapału. Na wszelki wypadek wciągnęłam też Synala, zrobił tabelkę i będziemy sobie zaznaczać wszystko :)

reklama
Do góry