reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Do ćwiczeń zmobilizować się nie mogę, nie mam kiedy(wiem-marna wymówka:/).........ale za to dietkuje sobie od ok 4 tyg i to nawet z jakimś tam efektem bo jest już 4 kg mniej:) jeszcze 1 kg do wagi sprzed ciąży mi zostało,no a potem cel kolejny - czyli jeszcze ok 10 kg:// ... A dieta to po prostu zero słodyczy i chleba, węglowadany owszem ale b. malutko i to głównie kus kus, makaron durum ewentualnie ze dwa ziemniaki ale głównie to warzywa i owoce a dzięki owocom nie ciagnie mnie przynajmniej do słodyczy bo jak najem się słodkich sliwek czy arbuza to się już zasłodzę. Na śniadanko to zazwyczaj jakieś mussli badż otręby z jogurtem light...jakoś leci:)

reklama
Sarka to pięknie ci waga leci!!:-) GRATULACJE!! To 6 masz już z przodu??

Ja dalej mam 4 kg do wagi z przed ciąży, jeżdżę na basen, dietuję i... NIC!! Waga stanęła i ruszyć nie chce:( Na basen jeżdżę 3 razy w tygodniu i pływam cały czas z krótkimi przerwami więc już sama nic nie rozumiem... W każdym bądź razie jutro ide na wesele i zawieszam wszelką dietę :p

Hejcz ja od wczoraj też A6W:-) Ostatnio ćwiczyłam tylko tydzień a juz było widac niezłe efekty.

Ostatnia edycja:
Wiolcia niestety, jeszcze trochę ponad kg mi brakuje do 6, ale mam nadzieję ze z końcem lipca bedzie ta 6;) fajnie z tym basenem masz:)))
a Ty? :-) jakas konkretna diete stosujesz czy taka 1000kcl?

Sarka fajnie mam z tym basenem ale troszke drogi interes jak dla bezrobotnego, bo jeden wyjazd to już 12 zł czyli miesięcznie 144 zł ale jakąs rozrywkę musze mieć bo już w domu wysiedzieć nie mogę, a Krzyś na spacery nie chce chodzić. A czyje urodziny wyprawiasz?? :) Oj zazdroszczę ci twojej obecnej wagi :D A co do diety to własnie tak ok.1300 kcal tylko nie wiem czemu waga mi nie spada... Do tego nie mogę dopiąć spodni w brzuchu, w które wchodziłam jeszcze tydzień temu.... ;) ;)

Hejcz o popatrz ile wspólnego można znaleźć :) W takim razie udanej zabawy! i czekam na relację :)

To milej zabawy kobitki;-)
Zazdroszcze tych zabaw i basenow.....
Ja brzuszki robie po swojemu bo po 6w tak mnie polamalo ze musialam przez miesiac na fizjo jezdzic bo nie umialam chodzic.Jednak za duze obciazenie jak na moj kregoslup.
Ale 5 jest z przodu wiec grzechem bylo by narzekac.Prawde mowiac to tyle nawet w liceum nie wazylam:laugh2:

Wiolcia, ale to chyba z dojazdem tyle wychodzi co???
Ja się schytrzyłam, bo na rano u nas wstęp z legitką to 6 zeta, a i dzieci do lat 4 bezpłatnie.

Pokaże Wam cos :-)
cats1l.jpg

By bodzinka at 2011-07-25
catsnke.jpg

By bodzinka at 2011-07-25

reklama
Do góry