reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

Do ćwiczeń zmobilizować się nie mogę, nie mam kiedy(wiem-marna wymówka:/).........ale za to dietkuje sobie od ok 4 tyg i to nawet z jakimś tam efektem bo jest już 4 kg mniej:) jeszcze 1 kg do wagi sprzed ciąży mi zostało,no a potem cel kolejny - czyli jeszcze ok 10 kg:// ... A dieta to po prostu zero słodyczy i chleba, węglowadany owszem ale b. malutko i to głównie kus kus, makaron durum ewentualnie ze dwa ziemniaki ale głównie to warzywa i owoce a dzięki owocom nie ciagnie mnie przynajmniej do słodyczy bo jak najem się słodkich sliwek czy arbuza to się już zasłodzę. Na śniadanko to zazwyczaj jakieś mussli badż otręby z jogurtem light...jakoś leci:)

reklama
Sarka to pięknie ci waga leci!!:-) GRATULACJE!! To 6 masz już z przodu??

Ja dalej mam 4 kg do wagi z przed ciąży, jeżdżę na basen, dietuję i... NIC!! Waga stanęła i ruszyć nie chce:( Na basen jeżdżę 3 razy w tygodniu i pływam cały czas z krótkimi przerwami więc już sama nic nie rozumiem... W każdym bądź razie jutro ide na wesele i zawieszam wszelką dietę :p

Hejcz ja od wczoraj też A6W:-) Ostatnio ćwiczyłam tylko tydzień a juz było widac niezłe efekty.

Ostatnia edycja:
Wiolcia niestety, jeszcze trochę ponad kg mi brakuje do 6, ale mam nadzieję ze z końcem lipca bedzie ta 6;) fajnie z tym basenem masz:)))
a Ty? :-) jakas konkretna diete stosujesz czy taka 1000kcl?

Sarka fajnie mam z tym basenem ale troszke drogi interes jak dla bezrobotnego, bo jeden wyjazd to już 12 zł czyli miesięcznie 144 zł ale jakąs rozrywkę musze mieć bo już w domu wysiedzieć nie mogę, a Krzyś na spacery nie chce chodzić. A czyje urodziny wyprawiasz?? :) Oj zazdroszczę ci twojej obecnej wagi :D A co do diety to własnie tak ok.1300 kcal tylko nie wiem czemu waga mi nie spada... Do tego nie mogę dopiąć spodni w brzuchu, w które wchodziłam jeszcze tydzień temu.... ;) ;)

Hejcz o popatrz ile wspólnego można znaleźć :) W takim razie udanej zabawy! i czekam na relację :)

To milej zabawy kobitki;-)
Zazdroszcze tych zabaw i basenow.....
Ja brzuszki robie po swojemu bo po 6w tak mnie polamalo ze musialam przez miesiac na fizjo jezdzic bo nie umialam chodzic.Jednak za duze obciazenie jak na moj kregoslup.
Ale 5 jest z przodu wiec grzechem bylo by narzekac.Prawde mowiac to tyle nawet w liceum nie wazylam:laugh2:

Wiolcia, ale to chyba z dojazdem tyle wychodzi co???
Ja się schytrzyłam, bo na rano u nas wstęp z legitką to 6 zeta, a i dzieci do lat 4 bezpłatnie.

Pokaże Wam cos :-)
cats1l.jpg

By bodzinka at 2011-07-25
catsnke.jpg

By bodzinka at 2011-07-25

reklama
Do góry