reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

Jak wyszłam ze szpitala ważyłam 0,5 kg mniej niż zaszłam w ciąze. Teraz spadł mi kilogram,ale ciężko cokolwiek zrzucac. Wchodzę we wszystkie ciuchy sprzed ciązy .Ale i tak musze do sklepu jechac cosik nowego sobie kupic .
natolin co stosujesz na rozstepy,bo moje z jednych miejsc znikły , a pojawily sie inne okropne taaakie czerwone :((((( buuuuu.

reklama
Ja mam tylko na piersiach, ale za to z każdym dniem więcej i ciemniejsze... :(
Kupiłam Mustele na rozstępy. Może je trochę rozjaśni i zapobiegnie nowym. Strasznie żałuje, że wcześniej nie smarowałam niczym piersi... jakoś skupiłam się na samym brzuchu i na nim nic nie mam.

Jeśli chodzi o wagę. To mi brakuje jeszcze 4 kg to wagi sprzed ciąży. Ale nie zamierzam się odchudzać. Myślę, że teraz wyglądam dużo lepiej niż przed ciążą. Tyłek mi wreszcie się zaokrąglił i fajnie wygląda:D No, jedynie brzuchol jeszcze flakowaty ale nad tym się jeszcze popracuje ;)

ja wlasnie zaczelam przymierzac sie do wizyty w poradni K.
zrobilam badania krwi i zalamka. najgorzej,ze czlowiek nie bardzo sie na tym zna. ale mam dola i boje sie czy to cos powaznego:-(.bo oczywiscie naczytalam sie w necie i masakra!
neutrofile zanizone i monocyty podwyzszone ( neutr.-2,18 tys/ul,w % w normie na styk, a mono 10,5 %, w jednostkach w normie).
cala ciaze te akurat parametry byly w normie.
mam nadzieje ze ktoras z Was zna sie na tym troche i mnie uspokoi.
faktycznie jeszcze nie czuje zebym odzyskala kondycje. jakies zawroty glowy, bol kregoslupa...
nie wiem, Wy juz czujecie sie dobrze? nie odczuwacie zadnych dolegliwosci?

Ostatnia edycja:
ulisia
dzieki.
tak ja dotarlam do tej str. no i tam wlasnie pisza nieciekawe niestety rzeczy:-(.
mialam nadzieje ze ktoras z was ma podobnie i nic zlego sie nie dzieje.

5kg mniej w trzy tyg:D czyli 12 mniej od wyjścia ze szpitala, czyli jeszcze 8 do punktu wyjścia:) chociaż kilogramów może zejść tylko 5 i też będę happy pod warunkiem, że centymetry zlezą mi z biodrów;)))

reklama
u mnie jak na razie -13kg w jeansy z przed ciąży już wchodzę więc jest nieźle ale jeszcze bym z 6kg chciała zrzucić byłoby idealnie ;)

Do góry