reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
a ja po pierwszej ciąży również szybko wróciłam do wagi ale jak po 14 miesiącach skończyłam karmić piersią to równie szybko skoczyłam o dwa numery w górę i tak zostało. Przed pierwszą ciążą wazyłam 59 kg, przytyłam 24, zrzuciłam 14 a po drugiej przytyłam 14 i już w twj chwili zrzuciłam całe 14 ale marzy mi się powrót do wagi sprzed pierwszej ciąży. Marzycielka hihihi

To i ja się "pochwalę".
Przez praktycznie 1,5 tyg. pobyt w szpitalu i tamtejsze karmienie straciłam wszystko co przybrałam podczas ciązy. Spodni jeszcze nie mierzyłam, bo czuję po biodrach, że są do granic możliwości rozjechane ale mam nadzieję, że i to niebawem wróci do normalności....

Dwa tygodnie po porodzie ważę 64kg czyli zrzuciłam już ( albo dopiero) 10kg. Jeszcze 10kg do zrzucenia i powrotu do wagi wyjściowej.
Narazie mam tylko jedną parę dżinsów, ew.ciążowe gacie zostały. Brzusio mi odstaje jak w 4-5 mieciącu ciąży :( Chyba kupię majty ściągające.
Z ćwiczeniami jeszcze się wstrzymuję, żeby ew. szwy w środku nie puściły. Później to ostro zabiorę się za ćwiczenia :D

Właśnie na TVN mówią o wadze dzieci i mamuś w ciąży :D

ja ważę 2,5kg mniej niż przed zajściem w ciążę, ale myślę sobie, że kilogramy to jest łatwiej zrzucić niż pozbyć się rozstępów :-( płakać mi się chce jak na nie patrzę. wiem, że się nie zlikwiduje, ale chociaż żeby zblakły :-(

reklama
Ja brzucha nie mam ale skóra na nim taka jakaś gąbczasta jest. Od kiedy można brzuszki robić?
Pępek też dziwnie wielki jest i głęboki.

Do góry