reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
Ja nadal mam lineę negra, brodawki też wielkie i brązowe, a z natury były malutkie i różowe, ale ogólnie jestem super zadowolona, bo:
- Schudłam już około 15kg od porodu, ważę 60kg i zrzuciłam prawie wszystko, co mi narosło przy niedoczynności tarczycy. Chciałam dobić do 59 i w zasadzie mi się udało :D. Wyglądam super.
- Nie mam ani jedengo rozstępu po ciąży, tylko na piersiach, no ale one urosły z rozmiaru B do D, więc absolutnie nie mam na co narzekać!!!
- Czuję się ze sobą fantastycznie: moje ciało stworzyło i dało życie najcudowniejszej istocie na ziemi! Kocham je!

Czuję się ze sobą fantastycznie: moje ciało stworzyło i dało życie najcudowniejszej istocie na ziemi! Kocham je!

Noooo i to jest mega optymizm!To zdanie powinna sobie powtarzać każda kobieta po ciąży ! Ja zaczynam już od dziś :-)

To może ja też teraz pozytywnie:
1. w ciąży przytyłam 16 kg,w szpitalu po porodzie zostawiłam 10 kg
2.rozstępy mam niewielkie na biodrach i na jednym udzie - ale nie martwi mnie to,bo bardzo nie widać
3.skóra na brzuchu ładnie się wchłoneła,nie mam flaczka,jedynie mam tłuszczyk który był przed ciążą,ale szczupła nie bylam jak zachodziłam w ciąże.

"Czuję się ze sobą fantastycznie: moje ciało stworzyło i dało życie najcudowniejszej istocie na ziemi! Kocham je!"

Dzięki Efa :-)

Ostatnia edycja:
ja mam dokladnie jak malutka
na rozepy kupilam perfecta mama, w ciazy stosowalam mustele i byla do bani
wogole plakac mi sie nad moim cialem chce, wielkie pregi na udahc i tulku i biuscie, brozowa krecha na brzuchu, pepek wileki i brazowy jakby byl brudny, otoczki brodowek jak opisala dobranocka i flak na brzuchu tragedia juz stroju kapielowego nie wloze :(
ja się podpisuję pod tym postem w 100%......;/;/;/
efuś, prześlij mi trochę swojego optymizmu;)
kg tracę, bo nie mam zbyt wielu okazji na jedzenie... biust w miarę, brzuch flak plus krecha, uda i dooopa całe w czerwonych krechach nawet pod kolanami... ale celudrań jest przeszłością;)))

dziewczyny, gdzie kupujecie bielizne?? Ja mam pod biustem 70-75, miska sprzed ciazy duze D, teraz duze E i mam problemy ze znalezieniem stanika:( na Allegro widzialam ladne, ale boje sie ryzykowac, bo zaplace 80zl i bedzie nie dobry. Producenci roznie oznaczaja rozmiary, u jednego C jest wieksze niz u drugiego DD:)

do karmienia kupilam firmy mizet http://allegro.pl/do-karmienia-antybakteryjny-mizet-75e-prezent-i1289930344.htmli alles mama (ten pierwszy w sklepie dla dzieci, drugi zaryzykowalam przez net i jest idealny, ale wiem, ze moja sasiadka kupowala je w sklepie z ubraniami ciazkowymi, jakso super i do tego ladne :) http://allegro.pl/alles-mama-bianca-02-biustonosz-do-karmienia-75g-i1311538849.html
mam tez z atlantica, ale nie nadaje sie do karmienia
a triumph ma tez nowa kolekcje, mamabel i tez miseczka e jest dostepna, podobno bardzo fajne, ale narazie kasy nie mam, wiec na razie nie zakupilam , http://allegro.pl/bl-triumph-biustonosz-do-karmienia-mamabel-75e-i1294811495.html

Ostatnia edycja:
ja się dobrze pomierzyłam i kupiłam na Allegro. Nie żałuję, choć ryzykowałam. Mam takie dwa (czarny i biały) tylko że 75 F. MEGA wygodne i świetnie trzymają, a poza tym śliczne. A nawet spać w nich można, takie fajne :-)
BIUSTONOSZ do karmienia *MAMA LUX* 2 kolory 75 E (1285053764) - Aukcje internetowe Allegro

No to też masz kochana czym oddychać,a biustonosz śliczny chyba sobie kupię taki sam.Też kupuje na allegro bieliznę,a nawet ciuchy i ubranka dla małego.Do karmienia też kupiłam kilka ale takie zwykłe,bawełniane...a chciałabym jakąś koronkę,ten Twój jest właśnie super.

reklama
A mi się podoba własnie ten Marrgerity firmy Mizet - antybakteryjny niby. Wygląda praktycznie jak ten z Triumpha! I chyba też wygodny :-)

Do góry