reklama
Doris tabletki ze skrzypem nic nie daja, ja polecam feminatal dla kobiet w ciazy koszt ten sam, a wlosy i paznokcie sa piekne i rosna jak szalone
Onejak ja Cie rozumiem, poczuc sie dobrze sama ze soba. Mi wszyscy mowia, ze wygladam super, ale coz z tego jak ja sie sobie nie podobam ehhh
Onejak ja Cie rozumiem, poczuc sie dobrze sama ze soba. Mi wszyscy mowia, ze wygladam super, ale coz z tego jak ja sie sobie nie podobam ehhh
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
doris mi też cały czas włosy lecą :-( ciężko mi ocenić czy mniej, cały czas coś ze szczątki ściągam, skubię małą, kocyk...itp. znalazłam opakowanie falvitu w szafce, popróbuje, może coś pomoże..
emiliab gratulacje!!! wspaniale że tak ślicznie gubisz kilogramy!
Onesmile - na męża nie patrz, najważniejsze żebyś to ty sie dobrze czuła
mi sukcesywnie leci po kilogramie..już wreszcie doszłam do wagi sprzed ciazy (choć ja tego nie widzę ;-) ) może poleci dalej....
emiliab gratulacje!!! wspaniale że tak ślicznie gubisz kilogramy!
Onesmile - na męża nie patrz, najważniejsze żebyś to ty sie dobrze czuła
mi sukcesywnie leci po kilogramie..już wreszcie doszłam do wagi sprzed ciazy (choć ja tego nie widzę ;-) ) może poleci dalej....
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
Doris moze juz niedlugo przestana wypadac, bo ilez mozna Ja juz fryz wybralam tylko boje sie jak mi z grzywa bedzie.
wiem ,ze mozna sobie zrobic taka wizualizacje na kompie i czesto u samego fryzjera ,ze dopasowuje sie fryzure do swojego zdjęcia . Koniecznie musisz sie pochwalic nowa fryz :-)
Doris tabletki ze skrzypem nic nie daja, ja polecam feminatal dla kobiet w ciazy koszt ten sam, a wlosy i paznokcie sa piekne i rosna jak szalone
kurde nawet mnie nie strasz ,ze nic nie daje ten skrzyp , bo ja feminatal bralam caly czas (jakies 3 tygodnie temu skonczylam) i dla mnie to nie dalo rezultatu. Musze próbowac czegos bo nie chce byc lysa ... :-(
alicja no to supcio ,ze kg lecą :-) gratulejszyns !