reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy

reklama
Doris tabletki ze skrzypem nic nie daja, ja polecam feminatal dla kobiet w ciazy koszt ten sam, a wlosy i paznokcie sa piekne i rosna jak szalone :)
Onejak ja Cie rozumiem, poczuc sie dobrze sama ze soba:). Mi wszyscy mowia, ze wygladam super, ale coz z tego jak ja sie sobie nie podobam ehhh

Na wypadanie nie mialy wplywu, bo ja je biore od poczatku ciazy bez przerw i mam jeszcze na jakies 1,5 miesiaca az do skonczenia karmienia. A czy wplywaja na wzrost wlosow to nie zwrocilamna to uwagi.

na włosów wzrost też niewiem. Napewno wygląd jest super, bo u mnie były lśniące :), a paznokcie mi rosły niesamowicie szybko :) i były twarde i przestały sie łamać i rozdwajać i nadal takie mam :) na szczęscie

doris mi też cały czas włosy lecą :-( ciężko mi ocenić czy mniej, cały czas coś ze szczątki ściągam, skubię małą, kocyk...itp. znalazłam opakowanie falvitu w szafce, popróbuje, może coś pomoże..

emiliab gratulacje!!! wspaniale że tak ślicznie gubisz kilogramy!

Onesmile
- na męża nie patrz, najważniejsze żebyś to ty sie dobrze czuła :tak:

mi sukcesywnie leci po kilogramie..już wreszcie doszłam do wagi sprzed ciazy (choć ja tego nie widzę ;-) ) może poleci dalej....

reklama
Doris moze juz niedlugo przestana wypadac, bo ilez mozna :) Ja juz fryz wybralam tylko boje sie jak mi z grzywa bedzie.

wiem ,ze mozna sobie zrobic taka wizualizacje na kompie i czesto u samego fryzjera ,ze dopasowuje sie fryzure do swojego zdjęcia . Koniecznie musisz sie pochwalic nowa fryz :-)

Doris tabletki ze skrzypem nic nie daja, ja polecam feminatal dla kobiet w ciazy koszt ten sam, a wlosy i paznokcie sa piekne i rosna jak szalone :)
Onejak ja Cie rozumiem, poczuc sie dobrze sama ze soba:). Mi wszyscy mowia, ze wygladam super, ale coz z tego jak ja sie sobie nie podobam ehhh

kurde nawet mnie nie strasz ,ze nic nie daje ten skrzyp , bo ja feminatal bralam caly czas (jakies 3 tygodnie temu skonczylam) i dla mnie to nie dalo rezultatu. Musze próbowac czegos bo nie chce byc lysa ... :-(

alicja no to supcio ,ze kg lecą :-) gratulejszyns !

Do góry