reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy

wg mnie każdy najlepiej wie czy powinien się odchudzać czy nie, bo jednemu wystarczy rozmiar 40, a inny chce mieć 34 i ja to rozumiem.

reklama
Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera :)
A jak tam u Was włosowe problemy?

ja chyba bede musiala wskoczyc na ta diete bo nienawidze swojego odbicia...wkurza mnie "schab" na plecach pod stanikiem..pierd...ony waleczek!!!!!!!!!!

DZIULKA, mój M. lubi pulchniejsze babeczki, taki wałeczek też dla niego jest niczego sobie :)))))) Wiec teraz jak mi znowu spada waga, to marudzi, ze już nawet pupy nie mam... Z seksem to chyba poczeka aż mi brzuch ciażowy urośnie i przybiorę trochę, bo teraz to chyba aseksualna dla niego jestem :p

ja nienawidze tego schabu pod stanikiem jak jasna cholera! i tych cykow pieprzonych !!! moj je kocha a janienawidze

Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera :)
A jak tam u Was włosowe problemy?

Moje rosną jak szalone(mam na myśli moja wygoloną połowę- i w sumie jak nie ma tam 2 mm- max to nie widać, że cosik wygolne ehhh) i poki co tez juz spokój :) z wypadaniem

reklama
Dziulka, kochanego ciała nigdy nie za wiele. Nawet w Baroku utarło sie mówić o kobietach, że najlepsza taka, że łóżko pełne szczęścia i jeszcze po bokach zwisa :)))))))
Mi włosy tez przestały wypadać, zaraz przed tym jak zaszłam w ciążę. Teraz mam nadzieję, że znowu odrosną, ale czeka mnie znowu łysienie za niecały rok... Koło się zamknie.

Do góry