reklama
M
Mona6061
Gość
Dokladnie,pewnie ze tak musi byc troche chudych i grubaskow takich jak JA na tym swiecie)))
JOLI77
Fanka BB :)
Tak u mnie też mniej wypadają - też planuję wypad do fryzjera.Bo fryz beznadziejny a teraz czapki pójdą w odstawkę.
dobranocka
podwójna październikówka!
DZIULKA, mój M. lubi pulchniejsze babeczki, taki wałeczek też dla niego jest niczego sobie ))))) Wiec teraz jak mi znowu spada waga, to marudzi, ze już nawet pupy nie mam... Z seksem to chyba poczeka aż mi brzuch ciażowy urośnie i przybiorę trochę, bo teraz to chyba aseksualna dla niego jestem
Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera
A jak tam u Was włosowe problemy?
Moje rosną jak szalone(mam na myśli moja wygoloną połowę- i w sumie jak nie ma tam 2 mm- max to nie widać, że cosik wygolne ehhh) i poki co tez juz spokój z wypadaniem
reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Dziulka, kochanego ciała nigdy nie za wiele. Nawet w Baroku utarło sie mówić o kobietach, że najlepsza taka, że łóżko pełne szczęścia i jeszcze po bokach zwisa ))))))
Mi włosy tez przestały wypadać, zaraz przed tym jak zaszłam w ciążę. Teraz mam nadzieję, że znowu odrosną, ale czeka mnie znowu łysienie za niecały rok... Koło się zamknie.
Mi włosy tez przestały wypadać, zaraz przed tym jak zaszłam w ciążę. Teraz mam nadzieję, że znowu odrosną, ale czeka mnie znowu łysienie za niecały rok... Koło się zamknie.