reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Mnie juz tez mniej wypadaja. Za 2 tyg ide w koncu do mojego fryzjera w PL. Znow bede wygladac jak kobieta, nie jak kosmita z bocianim gniazdem na glowie :-)
A co do wagi, moj malz tez woli pulchniejsze i ciagle mi powtarza, ze kocha moje kilogramy. Woli typ kobiety takiej jak Kate Paczus Winslet niz Anie Kosciotrup Rubik. Za to ja nienawidze tych zbednych 10 kg. Ale juz ponad pol kilo zlecialo od zeszlego poniedzialku i pilnuje sie bardzo,zeby nie jesc niczego tuczacego.
A co do wagi, moj malz tez woli pulchniejsze i ciagle mi powtarza, ze kocha moje kilogramy. Woli typ kobiety takiej jak Kate Paczus Winslet niz Anie Kosciotrup Rubik. Za to ja nienawidze tych zbednych 10 kg. Ale juz ponad pol kilo zlecialo od zeszlego poniedzialku i pilnuje sie bardzo,zeby nie jesc niczego tuczacego.
emiliab
Fanka BB :)
Onesmile super,że już waga schodzi. Zobaczysz,jak za chwilę z tego pół kg zrobi się kilka kg. Ja na razie mam 5! kg w tył:-). A mój mąż lubi szczupłe kobiety-nie chude,tylko szczupłe. Z rozmarzeniem ostatnio oglądał nasze zdjęcia ślubne,poślubne i przedślubne. Ważyłam wtedy 48 kg.... Teraz,jak będę miała 55 to będę wniebowzięta
natolin
mój też woli szczupłe (chociaż chude też) i to zdecydowanie ;-) ale nie dziwię mu się, bo ja też wolę być szczupła i też mi się zawsze podobają szczuplejsze osoby. więc dobrze, że jeszcze on mnie motywuje, bo ja mam tendencję do obżerania się...
a włosy wypadają mi mniej, ale nie przestały wypadać.
a włosy wypadają mi mniej, ale nie przestały wypadać.
onesmile
Świat według Pafffcia
Emilia, wow!! To super! Gratuluje! Caly czas na Dukanie??
emiliab
Cały czas. Kurczę,mogę tak do końca. Podoba mi się ta dieta. Ja nigdy nie przepadałam za jedzeniem(no,poza ciążami;-)), więc takie jedzenie mi odpowiada. Teraz mam dni proteinowe,a w czwartek znowu 5 dni z warzywami:-)
onesmile
Świat według Pafffcia
No to bomba. To wazne, jak dieta podpasuje. Ja zaczne albo kopenhaska, albo Dukana od 28 marca, jak przylece do PL. Poki co nie jem pieczywa i generalnie mniej weglowodanow, a wiecej warzyw, mies i ryb.
Qrcze, juz nie moge sie doczekac, jak znow poczuje sie atrakcyjna, tak sama dla siebie. To dla mnie cholernie wazne.
Qrcze, juz nie moge sie doczekac, jak znow poczuje sie atrakcyjna, tak sama dla siebie. To dla mnie cholernie wazne.
natolin
EMILIAB no to Ci BAAARDZOOOO zazdroszczę, bo dla mnie jedzenie i spanie to największe hobby...
a na tej diecie wytrzymałam jakieś 2-3 tygodnie mimo iż efekty były...
ONESMILE mam tak samo, tzn ja się sobie nigdy nie podobam, ale przynajmniej gruba wolę nie być...
a na tej diecie wytrzymałam jakieś 2-3 tygodnie mimo iż efekty były...
ONESMILE mam tak samo, tzn ja się sobie nigdy nie podobam, ale przynajmniej gruba wolę nie być...
dorisday2512
Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera
A jak tam u Was włosowe problemy?
a mnie wypadają masakrycznie :-( . tak sie cieszylam ,ze w 3 trymestrze mi tak super zgestnialy i rosly jak szalone , a teraz to wszystko i jeszcze wiecej styracilam i trace kazdego dnia. Wczoraj skonczylam z karmieniem więc koniecznie musze wziąc jakis lek ze skrzypem czy cos!
Onesmile super,że już waga schodzi. Zobaczysz,jak za chwilę z tego pół kg zrobi się kilka kg. Ja na razie mam 5! kg w tył:-). A mój mąż lubi szczupłe kobiety-nie chude,tylko szczupłe. Z rozmarzeniem ostatnio oglądał nasze zdjęcia ślubne,poślubne i przedślubne. Ważyłam wtedy 48 kg.... Teraz,jak będę miała 55 to będę wniebowzięta
emiliab - super ! gratuluje i zazdroszczę .... a ja sie w piatek zwazylam i doooopa - nic a nic nie schudlam od 2 miesiecy :-( czyli basen 2 razy w tygodniu guzik daje. Od soboty zaczelam biegi (co preawda 1 raz w tygodniu ale przynajmniej rozruszam troche te miesnie) . No i chyba wezme sie za jakąs dietę.
emiliab a mozesz napisac mi jak wyglada Twój jadlospis ? moze na prva? oczywiscie jak Ci sie bedzie chcialo.
Ja jestem zielona w dietach i zupelnie nie wiem jak się za to zabrac.
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
hahaha, jedzenie i spanie to tez moje najwieksze hobby :-) Tylko niestety spanie ograniczone przez Paffcia, a jedzenia sama musze sobie odmawiac,zeby sie dobrze ze soba poczuc:-)