reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Ja tez jutro paczka niet. Niestety. Ale odbije sobie to jak skoncze karmic.
Doris Ty nie masz z czego sie odchudzac.

reklama
Ja też słyszałam, o tej diecie Dukana, że można sobie trzustkę uszkodzić.........a pączuś też mi się marzy ale raczej sobie na niego nie będę mogła pozwolić:/

Dorisday po co Ci kochana dietka,pewnie i tak super wygladasz:) a paczus jutro kazdej znas sie nalezy!:)

Ty chyba na głowę upadłaś, jaka dieta, co ty chcesz zrzucać????:-p:-D

Ja tez jutro paczka niet. Niestety. Ale odbije sobie to jak skoncze karmic.
Doris Ty nie masz z czego sie odchudzac.

no dziękuję Wam bardzo za mile słowa... ale ja tam swoje wiem. Najbardziej wkurzaja mnie te 'boczki' grrrrrrrr , jak mam biodrówki to mi sie taka oponka robi. No szlag mnie trafia , ale oczywiscie pączka sobie nie odmówilam ... a dokladnie zjadlam ich 4! takze chyba za kazdą ,która nie mogła ... no i dzis obowiazkowo basen :-D

DORIS przebiję Cię;) ja zjadłam 6,5 pączka hehe D. to myślałam, że padnie jak zobaczył ile pochłonęłam. Ale za to obiadu ani kolacji nie jadłam bo było mi tak słodko, że bleeee ;-)

A ja bede inna pączka zjem dziś :) mężuś obiecał hehe
Doris Ty sie ze schodów rzuć:-)(taki zarcik), bo kilogramów ja nie widzę, które trzeba zrzucić

Doris przyłączam się do dziewczyn CHUDZINKO. :)
Też mnie wkurza moja oponka, wszyscy mówią jakaś ty chuda a ja też wiem swoje :(
Ja pączka zjadłam jednego, ale za to faworków to nawet nie powiem ile, bo wstyd:szok:

doris też uważam, że jesteś laska i nie masz się z czego odchudzać, ale z drugiej strony Cię rozumiem, bo zawsze mnie wkurza jak ktoś mi mówi, że po co chcę się odchudzać, a ja chyba wiem po co najlepiej

reklama
Ja po 6 dniach diety schudłam mniej więcej 4 kg:tak:. Mniej więcej,bo mam kiepską wagę...Ale od poniedziałku w końcu będę jeść warzywka:-)

Do góry