reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy

A ja sie pochwalę,że mnie dzis wszyscy pochwalili,e bardzo schudłam:)))>No,fakt,wchodze w dżinsy,ale do ideału daleko....

reklama
A ja sie pochwalę,że mnie dzis wszyscy pochwalili,e bardzo schudłam:)))>No,fakt,wchodze w dżinsy,ale do ideału daleko....

No to super,bardzo fajnie się słucha takich komplementów.A miałam Ci napisać ostatnio na głównym i zapomniałam to już tu napiszę.Jak czytam twój nick to zawsze czytam habibi :-D Nie wiem czemu tak mi się skróciło,ale tak już zostało mi w łepetynce heh;-)

Dziulka kusisz mnie tą dietką,już czytałam o niej.Mnie pasuje,bo nie trzeba bardzo kombinować z posiłkami,z gotowaniem,szykowaniem itd.

wydaje mi się, że taka dieta jest wyniszczająca dla organizmu.
zresztą ja chyba nie umiałabym być na diecie. dzisiaj weszłam w spodnie w które nie wchodziłam od BAAAARDZOOOO dawna. byłam w szoku. schudłam dzięki diecie ze względu na karmienie, a teraz tylko nie jem pieczywa w ogóle.

dziewczyny jestescie czadowe i potraficie poprawic humor :-)
emiliab zyczę szybkiego osiagniecia upragnionej wagi!
happybeti super!!!! gratuluję

ja to sie boje strasznie diet - bo obawiam sie,ze nie dalabym rady!(podobnie jak aniawa). Dlatego stawiam na ruch. Basen i bieganie jak juz pisalam (bo na razie na nic innego nie moge sobie pozwolic) , a jak to nie przyniesie zadnego rezultatu to juz podejme sie diety- promise;-)
A jakie macie rady na ten cholerny celulit? Jak ja go nie cierpię :-(

a wogóle to przypomnial mi sie dowcip:
Dlaczego mężczyzni nie mają celulitu????
.....
- bo to jest brzydkie :-D

Czarodziejka ,"habibi " też ładnie:)- pewnie dawidowe by wiedziała dokładnie,co to znaczy,ale kojarze,że to coś miłego i pieszczotliwego:))).Więc jak dla mnie to możesz mnie tak nazywac:))).

Ja się przyłączam do zmywania Doris głowy: dziewczyno, taka z Ciebie laska, że albo masz krzywe lustro, albo ja już nie wiem co! Skąd Ci przyszło do głowy, żeby coś ze sobą robić? Przecież wyglądasz idealnie :)

Co do diety białkowej (Dukana), to słyszałam o niej same złe rzeczy. Niby świetne rezultaty, ale bardzo często mówi się o różnego rodzaju niemiłych dla zdrowia skutkach.

U mnie waga już prawie miesiąc stoi, więc przestałam się nią przejmować. Nie spada i nie rośnie, a ja nadal karmię i jem za co najmniej trzech.

wydaje mi się, że taka dieta jest wyniszczająca dla organizmu.
zresztą ja chyba nie umiałabym być na diecie. dzisiaj weszłam w spodnie w które nie wchodziłam od BAAAARDZOOOO dawna. byłam w szoku. schudłam dzięki diecie ze względu na karmienie, a teraz tylko nie jem pieczywa w ogóle.

NATOLINKO ta dieta jest przede wszystkim oczyszczajaca organizm z toksyn- mimo ze zazdroscilam kotu zarcia w misce dalam rade i to niejedn raz, po drugie przy garach sie nie stoi dobe zeby zrobic 1 posilek, po 3 nienawidze biegania i innych sportow gdzie czuje swoj pot z wyjatkiem roelk i plywania.przy tej diecie nie trzeba sie sportowac:)

reklama
Czarodziejka ,"habibi " też ładnie:)- pewnie dawidowe by wiedziała dokładnie,co to znaczy,ale kojarze,że to coś miłego i pieszczotliwego:))).Więc jak dla mnie to możesz mnie tak nazywac:))).

habibi znaczy kochanie ale oni mowia to do kazdego nawet przyjaciel do przyjaciela tak cos ala "moj drogi". Tylko ze do mezczyzny mowi sie habibi a do kobiety habibti

Do góry