reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
A ja sie pochwalę,że mnie dzis wszyscy pochwalili,e bardzo schudłam))>No,fakt,wchodze w dżinsy,ale do ideału daleko....
No to super,bardzo fajnie się słucha takich komplementów.A miałam Ci napisać ostatnio na głównym i zapomniałam to już tu napiszę.Jak czytam twój nick to zawsze czytam habibi Nie wiem czemu tak mi się skróciło,ale tak już zostało mi w łepetynce heh;-)
Dziulka kusisz mnie tą dietką,już czytałam o niej.Mnie pasuje,bo nie trzeba bardzo kombinować z posiłkami,z gotowaniem,szykowaniem itd.
natolin
wydaje mi się, że taka dieta jest wyniszczająca dla organizmu.
zresztą ja chyba nie umiałabym być na diecie. dzisiaj weszłam w spodnie w które nie wchodziłam od BAAAARDZOOOO dawna. byłam w szoku. schudłam dzięki diecie ze względu na karmienie, a teraz tylko nie jem pieczywa w ogóle.
zresztą ja chyba nie umiałabym być na diecie. dzisiaj weszłam w spodnie w które nie wchodziłam od BAAAARDZOOOO dawna. byłam w szoku. schudłam dzięki diecie ze względu na karmienie, a teraz tylko nie jem pieczywa w ogóle.
dorisday2512
dziewczyny jestescie czadowe i potraficie poprawic humor :-)
emiliab zyczę szybkiego osiagniecia upragnionej wagi!
happybeti super!!!! gratuluję
ja to sie boje strasznie diet - bo obawiam sie,ze nie dalabym rady!(podobnie jak aniawa). Dlatego stawiam na ruch. Basen i bieganie jak juz pisalam (bo na razie na nic innego nie moge sobie pozwolic) , a jak to nie przyniesie zadnego rezultatu to juz podejme sie diety- promise;-)
A jakie macie rady na ten cholerny celulit? Jak ja go nie cierpię :-(
a wogóle to przypomnial mi sie dowcip:
Dlaczego mężczyzni nie mają celulitu????
.....
- bo to jest brzydkie
emiliab zyczę szybkiego osiagniecia upragnionej wagi!
happybeti super!!!! gratuluję
ja to sie boje strasznie diet - bo obawiam sie,ze nie dalabym rady!(podobnie jak aniawa). Dlatego stawiam na ruch. Basen i bieganie jak juz pisalam (bo na razie na nic innego nie moge sobie pozwolic) , a jak to nie przyniesie zadnego rezultatu to juz podejme sie diety- promise;-)
A jakie macie rady na ten cholerny celulit? Jak ja go nie cierpię :-(
a wogóle to przypomnial mi sie dowcip:
Dlaczego mężczyzni nie mają celulitu????
.....
- bo to jest brzydkie
Efa
Ja się przyłączam do zmywania Doris głowy: dziewczyno, taka z Ciebie laska, że albo masz krzywe lustro, albo ja już nie wiem co! Skąd Ci przyszło do głowy, żeby coś ze sobą robić? Przecież wyglądasz idealnie
Co do diety białkowej (Dukana), to słyszałam o niej same złe rzeczy. Niby świetne rezultaty, ale bardzo często mówi się o różnego rodzaju niemiłych dla zdrowia skutkach.
U mnie waga już prawie miesiąc stoi, więc przestałam się nią przejmować. Nie spada i nie rośnie, a ja nadal karmię i jem za co najmniej trzech.
Co do diety białkowej (Dukana), to słyszałam o niej same złe rzeczy. Niby świetne rezultaty, ale bardzo często mówi się o różnego rodzaju niemiłych dla zdrowia skutkach.
U mnie waga już prawie miesiąc stoi, więc przestałam się nią przejmować. Nie spada i nie rośnie, a ja nadal karmię i jem za co najmniej trzech.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
happybeti gratulacje!!!
M
Mona6061
Gość
Happybeti z tego co pamietam z wycieczki to habibi-znaczy kochanie
wydaje mi się, że taka dieta jest wyniszczająca dla organizmu.
NATOLINKO ta dieta jest przede wszystkim oczyszczajaca organizm z toksyn- mimo ze zazdroscilam kotu zarcia w misce dalam rade i to niejedn raz, po drugie przy garach sie nie stoi dobe zeby zrobic 1 posilek, po 3 nienawidze biegania i innych sportow gdzie czuje swoj pot z wyjatkiem roelk i plywania.przy tej diecie nie trzeba sie sportowac
reklama
dawidowe
Czarodziejka ,"habibi " też ładnie- pewnie dawidowe by wiedziała dokładnie,co to znaczy,ale kojarze,że to coś miłego i pieszczotliwego)).Więc jak dla mnie to możesz mnie tak nazywac)).
habibi znaczy kochanie ale oni mowia to do kazdego nawet przyjaciel do przyjaciela tak cos ala "moj drogi". Tylko ze do mezczyzny mowi sie habibi a do kobiety habibti