reklama
emiliab
Fanka BB :)
emiliab - jaka to dieta????
Dukana
makuc
to jest tak, że powinno się pić max. 30 min. przed bądż po posiłku, gdyż płyny powodują rozcieńczenie soków żołądkowych, co prowadzi do zaburzenia trawienia i zmniejsza wchłanianie niektórych witamin znajdujących się w posiłku.
Ja np. nie potrafię "jeść na sucho", bo wtedy jedzenie mi w gardle staje dosłownie...
Ja np. nie potrafię "jeść na sucho", bo wtedy jedzenie mi w gardle staje dosłownie...
czarodziejkaM
to jest tak, że powinno się pić max. 30 min. przed bądż po posiłku, gdyż płyny powodują rozcieńczenie soków żołądkowych, co prowadzi do zaburzenia trawienia i zmniejsza wchłanianie niektórych witamin znajdujących się w posiłku.
mam to samo,na sucho nie da rady ;-)
rzadko jestem tutaj na tym watku
co do diety Dukana moja kumpela z pracy schudla 17 kilo a teraz ma problemy z ukladem trawiennym-trzustka chyba i cos jeszcze:///
na mnei dziala najlepiej dieta kopenhaska, trwa13dni, po takiej dietce 8 kilo w dol ) teraz mi potrzeba motywacji bo rzeczywiscie wygladam jak slonica teraz po tych cerazette!!!odkad je rzucilam (25 luty) zaczelam w koncu czesciej sikac i czuje sie mniej nabombiona. musze schudnac przed chrzcinami bo kurcze sie nei widze na zdjeciach...musze sie obudzic ktoregos dnia i powiedziec sobie: od dzisiaj atakuje!
co do diety Dukana moja kumpela z pracy schudla 17 kilo a teraz ma problemy z ukladem trawiennym-trzustka chyba i cos jeszcze:///
na mnei dziala najlepiej dieta kopenhaska, trwa13dni, po takiej dietce 8 kilo w dol ) teraz mi potrzeba motywacji bo rzeczywiscie wygladam jak slonica teraz po tych cerazette!!!odkad je rzucilam (25 luty) zaczelam w koncu czesciej sikac i czuje sie mniej nabombiona. musze schudnac przed chrzcinami bo kurcze sie nei widze na zdjeciach...musze sie obudzic ktoregos dnia i powiedziec sobie: od dzisiaj atakuje!
Podziwiam, że potraficie wytrwać na wszelkiego rodzaju dietach. Ta Dukana dla mnie jest jeszcze znośna (jak sobie trochę o niej poczytałam, bo osobiście nie stosowałam), ale kopenhaska... Dziulka jesteś w stanie jeść tyle ile tam piszą?? Na tej diecie umarłabym z głodu!! Ja też muszę coś ze sobą zrobić, bo potrzebowałabym pozbyć się ok. 8 kg. Niestety póki co brakuje mi pomysłów jak tego dokonać :-( Zrobiłaby się pogooda, to chociaż pospacerowałabym dłużej z młodym.
dawidowe
a ja sie powtórze ja schudłam na Dunkanie 22 kg przez 3 miesiace. Dieta rewelacja ale przyznam ze ja od poniedziałku do piatku codziennie po pracy pływałam 60 minut bez ustanku. Jak sie juz w to wciagnie i sa rezulaty to sie dostaje skrzydeł. Ja musze dojrzec do tej decyzji i mysle ze do miasiaca i jade z koksem. Musze tylko przyponiec forum z którego korzystałam i było wiele wiele przepisów.
reklama
ANIAWA -tak stososwalam ja juz nie raz. kiedys zamiast 13 dni to pojechalam 1.5 mca. w sumie wtedy zjechalam cos kolo 16 kilo)) a co do zarcia-pierwsze 2-3dni mnie tak ssalo ze masakra ale jak poczulam luz w portkach na 3 dzien wkolo pasa to stwierdzilam ze swietna sprawa. efekt sie utrzymuje dlugo po tej diecie nawet jak sie juz je normalnie, ja po niej stopniowo jadlam "ludzkie" rzeczy)) ale potem zaczelam "zrec" bo zima nadeszla i trzeba bylo futerka nabrac:/// teraz musze sie zmobilizowac!