reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

A ja od wczoraj jestem na Dukanie. Zobaczymy,na ile będzie u mnie skuteczna. Muszę tylko dzisiaj kupić sobie coca colę zero, bo można ją pić:-):-D:happy:,a uwielbiam colę!

reklama
Emiliab my od miesiaca jestesmy na Dukanie(ja i moi rodzice) mi ubylo tylko 2 kg.(ale scisle sie diety nie trzymalam) a moj tata zrzucil juz 9 kg !!!!

napisałam post i mi go skasowało :wściekła/y: więc w skrócie:
a) cola? mniaaam. uwielbiam. Chociaż jezeli chodzi o produkty light to mi bardziej pepsi max pasuje. Mogę ją litrami pić.
b)co wszyscy z tym dukanem tak szaleją ostatnio? Toż to na masę wyniszczajaca dieta jest :huh:

a ja pojde na diete miesiac po tym jak przestane karmic, najpiew sie najjem mase niezdorwych posilkow typu macdonalds, kfc, cola, itp.

a ja pojde na diete miesiac po tym jak przestane karmic, najpiew sie najjem mase niezdorwych posilkow typu macdonalds, kfc, cola, itp.

ja też tak zrobiłam,wszystko jadłam po zakończeniu karmienia,bylo tez piwko i winko pare razy i niestety przytyłam 4 kg i teraz zamiast z wagi 66 startuję z 70.Pozostaje jeszcze kwestia tabletek antykoncepcyjnych,bo bralam Azalię,ale przyjmuję raczej za fakt,że to jedzonko a nie tabletki mnie tak urządziły.Ale trudno,mimo że dziś nie bardzo mam ocotę spoglądać w lustro to było warto bo przez prawie 4 miesiące żyłam na mięsku gotowanym,marchewce i chudej wędlince;-)

Co do formy...jutro tlusty czwartek :) kalori sie nalapie,ale co tam! Jade rano po paczusie a pozniej biore sie za robienie faworkow,mniammm:))jak szalec to szalec:p

reklama
Do góry