reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

A ja od wczoraj jestem na Dukanie. Zobaczymy,na ile będzie u mnie skuteczna. Muszę tylko dzisiaj kupić sobie coca colę zero, bo można ją pić:-):-D:happy:,a uwielbiam colę!

reklama
Emiliab my od miesiaca jestesmy na Dukanie(ja i moi rodzice) mi ubylo tylko 2 kg.(ale scisle sie diety nie trzymalam) a moj tata zrzucil juz 9 kg !!!!

napisałam post i mi go skasowało :wściekła/y: więc w skrócie:
a) cola? mniaaam. uwielbiam. Chociaż jezeli chodzi o produkty light to mi bardziej pepsi max pasuje. Mogę ją litrami pić.
b)co wszyscy z tym dukanem tak szaleją ostatnio? Toż to na masę wyniszczajaca dieta jest :huh:

a ja pojde na diete miesiac po tym jak przestane karmic, najpiew sie najjem mase niezdorwych posilkow typu macdonalds, kfc, cola, itp.

a ja pojde na diete miesiac po tym jak przestane karmic, najpiew sie najjem mase niezdorwych posilkow typu macdonalds, kfc, cola, itp.

ja też tak zrobiłam,wszystko jadłam po zakończeniu karmienia,bylo tez piwko i winko pare razy i niestety przytyłam 4 kg i teraz zamiast z wagi 66 startuję z 70.Pozostaje jeszcze kwestia tabletek antykoncepcyjnych,bo bralam Azalię,ale przyjmuję raczej za fakt,że to jedzonko a nie tabletki mnie tak urządziły.Ale trudno,mimo że dziś nie bardzo mam ocotę spoglądać w lustro to było warto bo przez prawie 4 miesiące żyłam na mięsku gotowanym,marchewce i chudej wędlince;-)

Co do formy...jutro tlusty czwartek :) kalori sie nalapie,ale co tam! Jade rano po paczusie a pozniej biore sie za robienie faworkow,mniammm:))jak szalec to szalec:p

reklama
Do góry