reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

Loliszko ja miałam dzis podobna diete, a to ze na moim oseidlu oreo nie ma, a maz wyjechał i nie mam jak pojechac do sklepu to kupiłam sobie HITY

reklama
praktycznie nie oglądam tv, tzn kilka seriali tak, ale to mąż mnie woła jak już się zaczynają, faktycznie nie przypominam sobie, żebym widziała w ostatnim czasie jakąkolwiek reklamę, chyba siedzę wtedy na BB :-D
sprawdzę w necie co to ;-)

w necie szukałam nie reklamy tylko jakiegoś zdjęcia :-) to już wiem, że to jakiś rodzaj markiz :-) jak będą w sklepie koło którego będę przechodzić jutro to kupię :-)

tak samo sie w UK reklamowali, ale niewazne ten smak..... ciekawe Natus czy Ci posmakuja. Ja mojemu kaze sobie kupic, a miałam sie odchudzac.

No pieknie, watek "Wracamy do formy" a dyskusja sie toczy o ciastkach Oreo :-)
I jak tu w ogole do formy wrocic przy czyms takim? Chociaz ja akurat fanka wielka Oreo nie jestem. Polskie ciastka o wiele lepsze, hehe.
Ale wezcie cos piszcie o zdrowym odzywianiu i stylu zycia, zamiast o ciachach i slodyczach, no!

reklama
eee tam zdrowy tryb życia, słodycze ważniejsze ;-) a tak serio to ja od ponad tygodnia na rowerku stacjonarnym "szaleję" wprawdzie tylko ok. 30min i co drugi dzień ale łudzę się, że może jakoś kondycję odzyskam....

Do góry